• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

3,2,1-Srbija: Obnovljena avio-linija Beograd-Kairo

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prvi putnici će sa kompanijom Er Srbija put egipatske prestonice poleteti 15. maja"

  • 1
let avio linija beograd Kairo 321 srbija Foto: foto 321 Srbija

U svetlu posete Kairu početkom godine visoke delegacije Udruženja "3,2,1 - Srbija", nosioca istoimenog projekta od nacionalnog značaja, implemetiran je jedan od ciljeva tada postignute agende - obnavlajnje direktne avio-linije između Beograda i Kaira

- Prvi putnici će sa kompanijom Er Srbija put egipatske prestonice poleteti 15. maja i to će biti od ogromnog značaja ne samo za povećanje obima razmene turista već i za značajno povećanje privredne i ekonomske saradnje između Srbije i Egipta - istakao je egipatski amabasdor Basel Salah na prijemu u svojoj rezidenciji organizovanom povodom ovog značajnog događaja.

- Obnavljanje direktne avio-linije između Beograda i Kaira jedan je od čvrstih dokaza posvećenosti i želje obe zemlje da razvijaju odnose u različitim oblastima - rekao je amabsador na događaju kojem je prisustvovao i generalni direktor Er Srbije Jirži Marek.

On je izjavio:

- Uspostavljena linija će doprineti jačanju ekonomskih veza i većoj mobilnosti i povezivanju poslovne zajednice, kao i predsavljanju Kaira kao destinacije turstima koji uživaju u kultrnim i istorijskim znamenitostima i koji sa nestrpljenjem očekuju oktobar i otvaranje novog Velikog egipatskog muzeja sa više od 50.000 artefakata.

(Ona.rs/3, 2 ,1-Srbija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • 123

    12. maj 2023. | 16:53

    Ajdeeeee, a to sto su izgubili ugovor sa Air Canada to nista. Na hiljade ljudi ostalo bez karata ove godine iz Kanade za Srbiju.

    Podelite komentar