• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

U JEDNOM OD NAJLEPŠIH ZALIVA BODRUMA: Nadaleko poznat po kvalitetu i dobroj usluzi, u neopisivo lepoj prirodi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ukoliko je vaš životni moto da se odlazak na more nikako i ni pod kojim uslovima ne preskače, a odabrali ste prekrasni Bodrum, sledeći korak je da izaberete neki od sjajnih hotela

  • 0
Hotel Titanic Luxury Collection

Foto: Promo/ 1A Travel

Jedan od onih koji će definitivno učiniti da se zaljubite u Egej i da mu se uvek vratite, jeste hotel Titanic Luxury Collection Bodrum 5*.

Smešten u jednom od najlepših zaliva Bodruma, ističe se specifičnom arhitekturom inspirisanom stilovima Bodruma i Mikonosa. Na peščanoj plaži dugoj 350 metara, prostire se na 80 000 m2 Guverdžinlik zaliva, zahvaljujući kom je zaštićen od vetrova, te je boravak u ovim predelima uvek prijatan. Titanic Luxury Collection Bodrum 5* ozbiljno shvata potrebe svakog gosta, pa zahvaljujući tome može da se pohvali jedinstvenom "High class all inclusive" uslugom, kojom pomera granice pojma luksuza.

Odiše elegancijom i posvećuje se svakom gostu individualno, jer svaki gost je poseban u ovom hotelu. Idealan je za uživanje među najlepšim bojama prirode, a u ponudi ima bogate sadržaje, od glavnog restorana i 4 a la carte restorana, barova, poslastičarnice, do otvorenih i zatvorenih bazena, akva parka, sportskih aktivnosti i "Tini Kids" kluba za radost onih najmlađih.

Što se tiče gurmanluka, hotel je i u toj sferi otišao korak dalje. Sve što okusite na tanjiru pripremljeno je od strane pravih profesionalaca, koji svojim iskustvom i kreativnošću udovoljavaju svačijem ukusu. Filozofija hotela Titanic Luxury Collection Bodrum 5* je da se treba prilagoditi apsolutno svakom gostu, pa ćete zasigurno uživati u svojoj omiljenoj hrani sa najlepšim pogledom na Egejskoj obali. Strpljivo pripremljeni ukusi iz Turske i celog sveta očaravaju i najzahtevnije goste.

Tokom celog dana i večeri, možete uživati i zabaviti se sa prijateljima u nekom od kafića i barova, svaki drugačijeg ambijenta. Hotel u sastavu ima i poslastičarnicu, koja dizajnom odiše šarmom francuskih kafića. "Caprice Petisserie" uvešće vas u slatki svet dezerta, svojim čokoladnim carstvom kolača zanimljivih oblika, raznim pudinzima, popularnim makaronsima...

Titanic Luxury Collection Bodrum 5* će biti vaše mesto za beg i uživanje u komforu sa najdražima. U ponudi je dobro poznate agencije "1 A Travel", koja ima već dugogodišnje iskustvo sa aranžmanima u Turskoj, Egiptu, od prošle godine, u ponudi je i Tunis, a od ove i prekrasna Malta.

Na sva vaša pitanja odgovaraju ljubazni zaposleni "1 A Travel-a", putem call centra 011/655 78 00. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, rezervaciju možete i samostalno uraditi online iz svog doma ili kancelarije, ili nam se možete obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja