• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Akcija sniženih cena letnjih aranžmana + besplatno letovanje za dve osobe u Grčkoj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naši turisti godinama letuju u Grčkoj i skoro svi joj se rado vraćaju a posebno čuvenom poluostrvu Halkidiki

  • 1
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Tamo se Srbi uglavnom osećaju kao svoji na svome. Hanioti, Kalitea, Pefkohori, PolihronoNeos Marmaras su uvek na vrhu liste kada je odabir letovališta u pitanju. Ono što ljudima ostaje u lepom sećanju jeste celokupan ugođaj - kristalno čisto more, peskovite plaže, pristupačne cene, ljubazni domaćini, mediteranska hrana.

Osluškujući vaše želje, "Viva travel" agencija odobrava 20% popusta na pomenute destinacije za koje važi i akcija GRATIS prevoz i smeštaj za jedno ili dvoje dece.

Kada je u pitanju Neos Marmaras, autobuske aranžmane sa 10 noćenja možete pronaći po ceni već od 112 evra po osobi za polazak 08.06.

I to nije sve! Pored specijalne ponude za Halkidiki, agencija VIVA poklanja letovanje za dve osobe u jednom od letovališta ovog grčkog poluostrva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Viva Travel Agency (@viva_travel_agency)

Ako ste ljubitelji isključivo avionskog prevoza u agenciji Viva travel su nam preporučili svakako Kefaloniju kao najtraženije ostrvo u Grčkoj. Krenite 10.06. po sjajnoj ceni od 299€. Aranžman obuhvata prevoz sa 10 noćenja, a specijalna ponuda je što je besplatan smeštaj za decu u trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima.

Skiatos Foto: Promo/ Viva Travel

Podjednako omiljeni Skijatos možete posetiti 12. juna za čiji polazak je ostalo još malo slobodnih mesta. Agencija za polazak 22. juna odobrava 7% popusta.

Pored Grčke, "Viva travel" agencija je poznata po širokom izboru destinacija u Italiji . Karta više tokom leta se uvek traži za Siciliju i Sorento. Zaljubljenici u ova letovališta Italije imaju prilku da vide Taorminu, Palermo, Etnu, Sicilijanska sela, Amalfi obalu, Positano, Kapri…

Među traženim letnjima destinacijama ove sezone 2023. nalaze se naravno i turska letovališta antalijske i egejske regije. Avionski aranžmani na 7, 10 i 11 noćenja – Alanja, Antalija, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Bodrum, Marmaris.

Poslednja slobodna mesta možete ugrabiti za polaske 17.06. i 22.06. po last minute cenama.

Popusti na aranžmane idu i do 150 evra po osobi.

Ukoliko ste fan metropola tokom juna, naš predlog je čarobni Istanbul čiji polazak je zakazan za 24.06. (avionski paket aranžman na 4 dana po ceni od 349 evra).

Svi aranžmani imaju mogućnost odloženog plaćanja na rate. Više infromacija nalaze se na zvaničnom sajtu turističke agencije www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Goran

    5. jun 2023. | 19:29

    Letovali smo pre 2 godine sa Vivom i moram priznati da imam iskljucivo pozitivna i dobra iskustva. Sve kao sto su obecali i sve je bilo bas savrseno. Preporucujem ih.

    Podelite komentar