• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

MAGIČNI PEJZAŽ BODRUMSKE RIVIJERE: Fenomenalan hotel za decu različitih uzrasta, ali i njihove roditelje

Vreme čitanja: oko 3 min.

Gusto zelenilo među brdima, koje nadgleda plave dubine Egejskog mora, mir i spokoj dokle god pogled doseže

  • 0
Hoteli 1A Travel

Foto: Promo/ 1A Travel

Pejzaž koji je deo magije Bodrumske rivijere. Među ovako prekrasnim prizorima, kao sa najlepših fotografija, leži ogroman kompleks koji sadrži sve što vam je potrebno za odmor iz snova – Vogue Hotel Bodrum 5*.

Iako na samo 8 kilometara od centra Bodruma, dobro je sačuvan od gradske žurbe, sakriven u zalivu nad kojim se nadvijaju ljupka brdašca. Njegovo sjajno prirodno okruženje – zelenilo trave, stabla palme i beli pesak – iskorišćeni su kao inspiracija za dizajn ovog velelepnog kompleksa ukrašenog mnoštvom bazena.

Vogue Hotel Bodrum 5* vrlo je sofisticirane, ali i dovoljno opuštene atmosfere za porodičan odmor, pa vašoj deci nikako neće nedostajati sadržaja i zanimacija. Štaviše, uživaće u svetu igre u akva parku sa 9 tobogana za decu, luna parku, dino parku i dečijem mini klubu, koji se prostire na čak 5.000m2.

Dok deca uče kako da na najkreativnije načine provode vreme, postoji velika mogućnost da ćete se i vi sami izgubiti među ogromnom izboru zabave i animacije u ponudi hotela. Odlična teretana, spa i wellness centar vrhunskog kvaliteta, sportovi na vodi, teniski tereni i večernje animacije u samom hotelu su na raspolaganju samo vama. Pokrivenost wi-fi internetom i velike sale za sastanke su samo šlag na torti po pitanju odlične opremljenosti hotela, pa je odlična opcija i za poslovna putovanja.

U okviru ultra all inclusive usluge izbor je zaista veliki, pa pored glavnog i dečijeg restorana, tu su još 4 a la carte restorana, svaki sa drugim tipom kuhinje (italijanski, riblji, turski i dalekoistočni restoran) i čak 10 barova sa raznim užinama i pićima.

Vogue Hotel Bodrum 5* nalazi se u malom i šarmantnom primorskom mestu Torba, koje i dalje odiše tradicinalnom turskom atmosferom, uprkos zanosnim vilama i hotelima koji su se u njemu nastanili. Bodrum je u samoj blizni hotela, sa zanimljivim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.

Osim ponude za Egejsku regiju, možete odabrati i neki od brojnih, kvalitetnih hotela na Antalijskoj rivijeri, u Egiptu ili u Tunisu. Ako baš tražite hotele u kojima deca borave gratis (do odrđenog uzrasta), imamo predloge za još tri destinacije.

Hoteli 1A Travel

Foto: Promo/ 1A Travel

Predivni Desert Rose Resort 5* okupan u cveću i zelenilu, prima dvoje dece do 13 godina gratis, u pratnji dve odrasle osobe. Kada vidite sve zabavne i sportske sadržaje koje isti hotel nudi, shvatićete da je on idealan za vašu porodicu sa dvoje mladih tinejdžera, kojima znamo, nije lako udovoljiti.

Na mediteranskoj obali, u Antaliji, u još raskošnijem zelenilu, nalazi se čuveni IC Hotels Green Palace 5*, koji se gotovo svake godine unapređuje i renovira, a važi za jedan od najboljih i najkvalitetnijih na ovom delu obale.

Hoteli 1A Travel

Foto: Promo/ 1A Travel

U Tunisu nema puno hotela koji za stariju decu daju gratis boravak, ali jedan od onih koji ima nešto povoljnije uslove (jedno dete gratis u pratnji dve odrasle osobe) jeste Le Royal Hammamet 5* koji često spominjemo i hvalimo. Nalazi se u Yasmin Hammametu, nudi All Inclusive uslugu i ima svoju, prelepu, peščanu plažu.

Hoteli 1A Travel

Foto: Promo/ 1A Travel

Rezervacije možete i sami uraditi online čim se u izobilju hotela odlučite za onaj koji ćete ove godine nazivati svojim.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja