• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otkrijte raj u srcu Kariba: Margaritaville® Island Reserve Riviera Maya dočekuje prve goste

Vreme čitanja: oko 3 min.

Meksiko, savršena tropska klima, more nestvarne tirkizne boje, sitan pesak pod nogama, a usred idile karipsko odmaralište o kakvom oduvek sanjate

  • 0
Karisma Hotels & Resorts Foto: Promo/ Karisma Hotels & Resorts

San u ovom slučaju može lako da postane java, jer je ekskluzivni hotel Margaritaville® Island Reserve Riviera Maya nedavno otvorio svoja vrata gostima. U ovaj rizort, koji funkcioniše kao "adults-only" koncept, dobrodošli su svi koji žele da se istinski odmore i prepuste hedonizmu u komforu koji nadmašuje očekivanja, uživaju uz omiljenu hranu i napitke u vrhunskim restoranima i barovima, posete spa centar koji zauzima čak 10.000 kvadrata, organizuju nezaboravno venčanje ili isprobaju pivo iz jedinstvene beachfront pivare.

Frank Maduro, predsednik kompanije Premier Worldwide Marketing koja je globalni predstavnik za prodaju i marketing Karisma Hotels & Resorts, ne krije uzbuđenost povodom otvaranja vrata najnovijeg hotela u srcu Kariba.

-Sa zadovoljstvom dočekujemo prve goste u našem najnovijem hotelu u okviru Island Reserve kolekcije all-inclusive hotela. Margaritaville Island Reserve Riviera Maya nudi prvoklasni odmor namenjen samo odraslima. Reč je o savršenom mestu za sve koji žele da uživaju u izvrsnoj hrani, nenadmašnoj usluzi, luksuznim pogodnostima, spektakularnoj zabavi, nezaboravnom pogledu, i još mnogo toga - kaže Maduro.

Karisma Hotels & Resorts Foto: Promo/ Karisma Hotels & Resorts

13 tipova luksuznih apartmana

Enterijer svih 355 soba je uređen tako da vas stalno podseća na to da se nalazite u raju na zemlji, jer je inspirisan upravo nestvarnim okruženjem u kom se nalazi. Svi smeštajni prostori imaju privatnu terasu ili balkon sa pogledom na okean, bazene ili vrtove hotela. Možete odabrati boravak u jednom od čak 13 luksuznih tipova apartmana. Tako, na primer, iz King ili Queen Paradise sobe, možete da uživate u zadivljujućem pogledu na more; ako boravite u Luxury Paradise Swim Up Suite na raspolaganju ćete imati direktan pristup bazenu sa terase, a Coral Reefer Signature Suite pružiće vam vrhunski luksuz.

Večera uz veličanstven pogled

Pet spektakularnih restorana ovog rizorta, pored raznovrsne ukusne hrane, nude veliki broj mesta na otvorenom sa pogledom na karipsko more ili jedan od hotelskih bazena. Ljubitelji autentičnih jela mogu da posete restoran kao što je Frank & Lola's, dok će obožavaoci savršeno pripremljenog bifteka želeti da posete JWB Steakhouse.

U ovom hotelu debituju i dva nova restoranska koncepta u okviru grupacije Karisma Hotels & Resorts. Jedan od njih je ekskluzivni Far Side of The World koji nudi pacifičku kuhinju, jedinstven kulinarski meni, ručavanje u kućicama od bambusa s pogledom na prostranstvo Kariba. Tu je i Salted Rim Margarita Bar & Lounge namenjen gostima koji vole eleganciju, bogat izbor tekile i meksički meskal – alkoholno piće od agave.

Karisma Hotels & Resorts Foto: Promo/ Karisma Hotels & Resorts

Venčanje u raju na zemlji

Svoje sudbonosno „da” možete izgovoriti na venčanju u Margaritaville® Island Reserve Riviera Maya - u maloj ili velikoj sali, na otvorenom ili zatvorenom, iznad punog bazena na providnoj platformi. Mladenci i zvanice pamtiće taj dan zauvek.

Prva LandShark pivara u Meksiku

Upravo u Margaritaville Island Reserve Riviera Maya rizortu otvorena je prva LandShark pivara u Meksiku, idealna za uživanje u jelima sa roštilja i brendiranom pivu koje se pravi na licu mesta, pred vašim očima. Može se reći da je upravo ovo najveći zabavni prostor unutar hotela gde potpunom ugođaju doprinosi živa muzika. Takođe, gosti mogu da upoznaju majstora piva koji najbolje ume da predstavi pivski meni, i da se upozna sa tim kako izgleda proces pravljenja ovog alkoholnog pića.

Karisma Hotels & Resorts Foto: Promo/ Karisma Hotels & Resorts

Veliki izbor zabavnih aktivnosti

Nastupi lokalnih bendova pored bazena, žurke uz muziku di-džeja, časovi pravljenja koktela, plesa, učestvovanje u kvizovima, degustacija koktela... Navedene aktivnosti su samo neke od mnogih uz koje se možete zabaviti dok boravite u ovom rizortu. Sa druge strane, ako je spa centar nezaobilazno mesto tokom vašeg odmora, tu je St. Somwhere Spa koji zauzima 10.000 kvadratnih metara, ima devet soba za tretmane, posle kojih će vam vaše telo biti zahvalno.

Ukoliko dragoceno vreme za odmor želite da provedete na nezaboravan način, u skladu sa svojim istančanim ukusom, gde su usluge vrhunske i prilagođene svakom pojedinačnom gostu, a pogled nezaboravan - Margaritaville Island Reserve Riviera Maya hotel je idealno mesto za vas.

Fitnes centar na 2.000 kvadrata

Pored tretmana, St. Somwhere Spa nudi i sobu posebno namenjenu parovima, kao i savremeni fitnes centar Fins Up! od čak 2.000 i terasom od 700 kvadratnih metara.

Za više informacija posetite sledeći link.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja