• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Koferi spremni, idemo na more! Last minute ponude za Grčku, Italiju, Tursku i Egipat

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nema ništa lepše od udobnih putovanja koje nam pružaju putovanja avionom, smestite se lepo i za par sati već ste na obalama najlepših mora, bez umora, bez tenzije

  • 0
Viva Travel Foto: Freepik

Pronašli smo za vas najpovoljnije aranžmane za letnji odmor u junu.

Avionske aranžmane za neke od najlepših destinacija mediterana, po specijalnim ponudama spremila je agencija "Viva Travel".

Prva u nizu grčkih letvališta je ostrvo Kefalonija, biser Jonskog mora i destinacija koja je veoma popularna među našim turistima. Polazak za ovo ostrvo je rezervisan za 20.06. Aranžman je na 11 dana, 10 noći i u agenciji "Viva Travel" ova destinacija ima aktuelnu Last minute ponudu. Cena se kreće od 299€ po osobi, a u cenu je uključen avonski prevoz, smeštaj, aerodromske takse i transferi.

Skijatos je malo ostrvo koje pripada grupi ostrva Sporadi, ali nudi čak 66 prelepih plaža. Avionski polazak planiran je za 22.06. - aranžman na 12 dana, 11 noći. Ultra Last minute ponuda uključuje cenu takođe od 299€ (avionski prevoz, smeštaj, aerodromske takse i transferi).

"Viva Travel" je za vas spremila specijalnu ponudu i za Krf. Ostrvo za koje Srbe veže nešto mnogo više od prelepih plaža, to je mesto gde su ispisane najtužnije ali i najveličanstvenije stranice srpske istorije. Ovo mesto stvarno vredi posetiti, a to možete učiniti već 23.06. Aranžman je na 11 dana – 10 noći. Takođe je aktuelna Last minute ponuda za neke od hotela na ovom ostrvu kao što su Hotel Victoria Hill 3*, Opera Blue 4*, Akron Seascape Resort 4*…

Pesak plaža školjka Foto: Freepik

Karta više tokom leta se uvek traži za Siciliju i Sorento. Zaljubljenici u ova letovališta Italije imaju prilku da vide Taorminu, Palermo, Etnu, Sicilijanska sela, Amalfi obalu, Positano, Kapri… Odmarajte se na Siciliji već od 30.06. po aktuelnoj last minute ponudi - Aranžmani na 7 i 10 noći, po najnižoj ceni od 565€.

Destinacije od kojih takođe zastaje dah i koje rado posećuju naši turisti su svakako one koje su smeštene u Turskoj. Pa je zato "Viva Travel" i za zaljubljenike u tursko primorje, pripremila Last minute ponude za polazak 21.06. - Avionski aranžman od 7 noći sa popustom do čak 135€ po osobi. Kada je reč o Turskoj u fokusu su dve regije, prva je prelepa Antalijska regija kojoj pripadaju: Antalija, Alanja, Kemer, Side i Belek (najniža cene paketa od 499€ po osobi), a druga je ništa manje zadivljujuća Egejska regija koju krase: Kušadasi, Marmaris i Bodrum (najniža cene paketa od 355€ po osobi).

U cene su uračunati avionski prevoz, hotelski smeštaj na bazi odabrane usluge, aerodromske takse i transferi.

plaža more Foto: Freepik

Ova priča ne bi bila potpuna bez dragulja Egipta, čarobne Hurgade čije obale zapljuskuje prelepo more sa sedam boja ili kako je nama svima poznato – Crveno more. Za ovu destinaciju "Viva Travel" vam nudi Last minute ponudu za 04.07. – Aranžman na 11 noći, all inclusive usluge.

Hotelski smeštaj sa avionskim prevozom po sniženim cenama:

LE PACHA 3* = 695€

MARLIN INN RESORT 4* = 749€

REGINA RESORT 4* = 769€

SEA GULL 4* = 835€

CARIBBEAN WORLD RESORT 5*= 965€
Za sve koji ipak žele povoljnije aranžmane za Grčka letovališta, spremni su i autobuski paketi. Destinacije po specijalnim cenama:

TASOS - 21.06. / 10 noći = 159€

STAVROS - 21.06. / 10 noći = od 161€

PARGA - 25.06. / 10 noći = 207€

LEFKADA - 25.06. / 10 noći = 234€

HANIOTI - 28.06. / 10 noći = 212€

KALITEA - 28.06. / 10 noći = 216€
Za sve informacije o putovanjima i rezervacijama obratite se agenciji na office@vivatravel.rs i na adresi Krunska 48 u Beogradu. www.vivatravel.rs

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja