• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"U susret Vidovdanu" i ovog juna na Zlatiboru u okviru otvaranja letnje sezone

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hotel Zlatibor biće i ove godine domaćin i organizator, sada već tradicionalne, manifestacije "U susret Vidovdanu" u okviru otvaranja letnje sezone na ovoj planini

  • 0
Hotel Zlatibor Foto: Promo/ Andrej Nihil

Kulturno-umetničko veče "U susret Vidovdanu" održaće se u petak 23.06. sa početkom u 21h i biće posvećeno obeležavanju praznika Vidovdan, uz besede glumca Andreja Šepetkovskog i nastupe pevačice etno i duhovne muzike Danice Crnogorčević, kao i etno grupe "Trag" iz Banjaluke, sa solistima ansambla "Slavko Mandić".

Sa željom i namerom da veče "U susret Vidovdanu" svake godine okuplja glumce, umetnike i druge mnogobrojne goste, domaćini "Hotela Zlatibor", žele da na ovaj način istaknu važnost negovanja tradicije i kulturne baštine naše zemlje, koje svakako još više doprinose Zlatiboru, kao jednoj od najpopulrnijih turističkih destinacija.

"Hotel Zlatibor" je savremeni hotelski kompleks kategorizacije 5*, sa mnogobrojnim luksuznim sadržajima namenjenim porodicama sa decom, ali takođe i okrenut kongresnom turizmu, biznis putovanjima, kao i sportskim ekipama koje se pripremaju za takmičenja, čak i na svetskom nivou. Smešten u samom srcu Zlatibora, hotel Zlatibor oslikava magičan spoj tradicije i moderno dizajniranog prostora. To je jedinstveni rizort u zapadnoj Srbiji, koji ima najveći i najsavremeniji spa centar sa četiri bazena, što predstavlja poseban dragulj ovog kompleksa i prostire se na više od 4.000 m2.

Osim veličine i jedinstvenog dizajna, ovaj prostor oplemenjuje i posebna vrsta vode u bazenima. Reč je o vodi bogatoj magnezijumom, kalijumom, kalcijumom i ostalim mineralima koji pozitivno deluju na zdravlje. Hotel poseduje i kuglanu, bilijar salu i igraonicu za decu za zabavu bez granica, kao i poznati a la carte restoran. Moderni kongresni centar, sa prirodnim osvetljenjem, predviđen je da zadovolji potrebe i najzahtevnijih poslovnih klijenata.

Dobro poznati novosadski restoran Kalem by Zak Mountain Concept predstavlja osveženje na gastronomskoj mapi Zlatibora i u novom okruženju gostima nudi inovativan pristup kulinarstvu. Takođe hotel poseduju prostrani loby bar koji je idealan za organizacije različitih događaja. Posebno mesto u hotelu rezervisano je i za najmlađe. Za ispunjenje svih njihovih želja zadužena je zabavna i sadržajna dečija igraonica.

Sa namerom da ispuni želje i potrebe svih svojih gostiju, hotel Zlatibor osluškuje njihove zahteve i kreira ponude sačinjene od idealne kombinacije luksuznih hotelskih sadržaja i vanhotelskih aktivnosti, kojima Zlatibor, kao izuzetno posećena destinacija, može da se pohvali.

Jedna od naših najlepših planina obiluje mnogobrojnim prirodnim lepotama i atraktivnim lokalitetima, pa hotel Zlatibor domaćim i inostranim gostima pruža mogućnost da posete poznate lokalitete poput Stopića pećine, Gostiljskih vodopada i mnogih drugih blaga prirode. Blizina Andrićgrada, brojnih srednjovekovnih manastira, kao i atraktivni sadržaji za one avanturističkog duha, poput vožnje kvadom i Gold gondolom, samo su neke od brojnih ponuda ove planine, koje hotel Zlatibor takođe uključuje u svoje programe i u kojima možete uživati i tokom letnje sezone.

Upravo iz tog razloga, hotel organizuje turističku turu za sve predstavnike medija, javnog života i svoje partnere, kako bi im dočarao prirodne lepote ove planine i na najbolji mogući način najavio još jednu uspešnu letnju sezonu.

Pozivamo vas da budete naši gosti i uživate u luksuznim sadržajima hotela Zlatibor, kao i u prirodnim lepotama i avanturističkim atrakcijama planine.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja