• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

JEDAN OD NAJMLAĐIH ČLANOVA HILTON PORODICE: Nadomak aerodroma, na predivnoj plaži, Hilton kvalitet

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vaša želja je izuzetno kvalitetan, luksuzan hotel, u što lepšem prirodnom okruženju, sa što impresivnijim pogledom iz sobe, gde ćete osim u čarima leta i sunca, uživati i u gastronomskim delicijama, u hladnim i lepo serviranim koktelima na plaži, u spa tretmanima i kvalitetnoj animaciji… Evo par predloga za takav odmor, i to na nekoliko različitih destinacija

  • 0
1A Travel Foto: Promo/1A Travel

Nekada mala ribarska luka, prethodnih decenija je pretvorena u simbol turističke industrije. Monastir je grad u istočnom Tunisu na obali Sredozemnog mora. Smešten je oko 160 km južno od glavnog grada, na vrhu malog poluostrva između zaliva Hammamet i Al-Munastir. Turistički kompleks je veoma dobro razvijen i prostire se skoro 10 km duž obale ka zapadu, do mesta Skanes. Monastir je i mesto rođenja prvog predsednika Republike Tunis, Habiba Bourguibe, i ceo grad je u znaku bivšeg predsednika.

Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5* se nalazi u mestu Skanes, na 10 kilometara od centra Monastira, oko 2 kilometara od aerodroma u Monastiru i oko 130 kilometara do aerodroma u Tunisu.

Hotel poseduje 346 soba u okviru 5 spratova u okviru jedne zgrade. Izgrađen je 2019. godine. Nalazi se u blizini aerodroma u Monastiru. Ima svoju privatnu plažu.

Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5* raspolaže sa 346 smeštajnih jedinica.

King guest room površine 34 m², besplatan WiFi, balkon, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje. Guest room with garden or pool view površine 34 m², besplatan WiFi, balkon sa pogledom na bazen ili dvorište, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje. Deluxe room sea view površine 34 m², besplatan WiFi, balkon sa pogledom na Mediteran, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje.

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel u svojoj ponudi ima Dive In Pool Bar, The Drift cafe. U okviru hotela postoji četiri restorana: La Luce (Američko-italijanski klasici), Seashore (Mediteranska kuhinja), The Kitchen (show cooking), The Vibe.

Wi-Fi internet je besplatan u okviru lobija i u okviru soba, teniski klub, teretana, parking, dečiji klub. Ljubiteljima aktivnog odmora, na raspolaganju su fitness centar, teniski teren, unutrašnji i spoljašnji bazen dok je za najmlađe tu je dečiji klub i dečiji bazen.

1A Travel Foto: Promo/1A Travel

Titanic Deluxe Lara 5* je hotel već godinama čuven po kvalitetnoj usluzi. Nalazi se na sopstvenoj plaži, na samo 12 km od centra Antalije. Glavna zgrada, koja je u obliku velelepnog broda na devet spratova, samo je početak raskoša i zanimljivosti koje su u ovom hotelu ponuđene. Deluxe All Inclusive usluga, brojni a la carte restorani, sadržaji za decu… sve što možete i ne možete da zamislite.

1A Travel Foto: Promo/1A Travel

Na egejskoj obali, tome srodna ponuda bio bi neverovatni Xanadu Island Hotel 5* koji se nalazi na privatnom poluostrvu. Hotel je okružen prelepo uređenim vrtovima i baštama, prepun je zelenila i cveća. Ima svoju 200m dugu peščanu plažu i dve platforme za sunčanje. Usluga u hotelu je High Class All İnclusive all day dining concept. Hotel ima dva otvorena bazena i jedan zatvoreni bazen sa jacuzzi-jem, otvoreni i zatvoreni bazen za decu, fitness centar, teniski teren, terene za odbojku, košarku i streljaštvo, sto za bilijar i stoni tenis, aerobic, gimnastika, dnevne animacije i večernji program.

Ovogodišnja ponuda za Tunis obuhvata hotele u različitim mestima duž predivne obale, pa je na vama da odaberete baš onaj koji vam „leži“. Tu su, osim Monastira, Sus, Hamamet, Port El Kantaui i Mahdia. Ako se u sred noći odlučite da uradite rezervaciju, nema problema – možete uraditi rezervaciju online, i to za bilo koju od destinacija iz naše ponude, Tursku, Egipat ili Maltu, pored Tunisa. Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, bez ustručavanja ih uputite call centru na broj 011 655 78 00.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja