• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

PREDŠKOLCI JOŠ UVEK MOGU NA LETOVANJE: Gde na letovanje sa mališanima koji još uvek imaju slobodan septembar

Vreme čitanja: oko 4 min.

Iako je za mnoge prvi septembar doneo obaveze i zaključio sve razgovore o putovanjima do nekog novog raspusta, za neke je ovo idealno vreme za odmor

  • 0
Hoteli 1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Među njima su porodice sa decom koja još uvek ne idu u školu, kojima je ovo idealna prilika da uživaju u odmoru u periodu kada su vrućine uminule, a sa njima i velike gužve.

Naše je iskustvo da, za odmor sa decom, treba odabrati kvalitetan hotel, sa finom plažom i sa nekim sadržajima za najmlađe, kako bi se dobro zabavili, a i roditelji odmorili.

Lepe, prostrane i peščane plaže očekuju vas u mestu Side, na Antalijskoj obali Turske.

Dream World Aqua 5* je otvoren u junu 2015. godine i ima 386 soba od čega je standardnih soba ukupno 321, a ostale su family sobe i apartmani. Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se u neposrednoj blizini hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini.

Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte restorana (Sultan- turski, Neptune-riblji, Bolita-italijanski, Bihai-kineski), snack restoran, restoran na plaži, nekoliko barova,poslastičarnicu, diskoteku i amfiteatar. Za decu tu su dečiji klub, bazen za neplivače, dečiji bazen i igralište. Postoji i usluga čuvanja dece, koja se dodatno plaća.

Dream World Aqua 5* se nalazi u mestu Kumköy, na oko 1000m od svoje plaže, oko 6km od centra Sidea, oko 60km od centra Antalije i 55km od aerodroma u Antaliji.

Resort poseduje peščanu plažu udaljenu 1000m od samog hotela, na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela. Gostima je na raspolaganju shuttle service do plaže nekoliko puta u toku dana. Pešačka udaljenost je 12 minuta od hotela do plaže.

Sve sobe imaju mini bar (dnevno se dopunjava vodom i mineralnom vodom), direktan telefon, SAT LCD TV sa satelitskim i muzičkim programima, Wi-Fi, klima uređaj, fen, kupatilo sa tuš-kadom. Dodatno se plaćaju usluge poput room service, sef (iznajmljuje se na recepciji), telefon i ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu prema hotelskim pravilima), ponoćna čorba, dijetalni i dečiji bife, užine u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled. Koncept je od 10:00 do 24:00 časa. Ono što nije uključeno u uslugu, ali se uz dodatnu doplatu može imati jesu luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, vitamin bar, sokovi od svežeg ceđenog voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Postoje i dodatne usluge koje gostima mogu biti potrebne u toku boravka, a koje se uz doplatu mogu koristiti. Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, šoping centar…

Dream World Aqua 5* poseduje otvoreni bazen, Relax bazen (18+), Aqua park sa 10 različitih tobogana, zatvoreni bazen, TV soba, stoni tenis, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije i programi, uživo muzika, fitness centar, teniski teren, pikado, Wi-Fi u svim delovima hotela (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Uz doplatu i motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica i ostalo van koncepta.

Resort nudi besplatno korišćenje za određene Spa sadržaje kao što su tursko kupatilo (hamam) i sauna, dok se ostali sadržaji Spa centra, tretmani za negu lepote, piling, masaže i ostalo van koncepta mogu koristiti uz doplatu.

Na lepoj plaži, sa puno sadržaja za decu, u Hurgadi preporučujemo Sindbad Club & Aqua Park 5* koji se nalazi u novom turističkom centru Memša, a nudi All Inclusive uslugu.

Hoteli 1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Nešto luksuzniji izbor sa zaista neverovatnim sadržajima za mališane, bio bi Vogue Hotel Supreme Bodrum 5* koji se nalazi u prelepom zalivu Torba, na samo 8 km udaljenosti od centra Bodruma. Hotel ima prostranu plažu sa svetlim peskom dugu 650m, kao i privatni deo plaže namenjen gostima koji su smešteni u vilama koji je dug 100m i dve platforme za sunčanje. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive. Hotel ima dva glavna bazena na otvorenom sa delom za decu, bazen bez animacija, bazen sa aqua parkom, kao i zatvoreni bazen, Candyland-carstvo za decu sa luna parkom, dino park. Od ostalih aktivnosti tu su: zumba, tenis, badminton, stoni tenis, mini fudbal, joga, odbojka na plaži, pikado, pilates, gimnastika u vodi, fitness centar. U koncept usluge su uključeni i uživo muzika i programi, tematske žurke, večernji program, kao i razne vrste takmičenja.

Hoteli 1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Turistička agencija "1 A Travel" od ove godine u svojoj ponudi, osim Turske i Egipta, ima i Tunis, a na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja