• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najpovoljniji Travellandovi aranžmani za leto u Španiji!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Costa Brava od 480€ i Majorka od 654€

  • 0

Dobrodošli na destinaciju koja će vam očarati sva čula – Španija. Neka vam Jun i Jul budu meseci istraživanja i uživanja u predivnim pejzažima, bogatoj kulturi i ukusnoj gastronomiji fascinantnih španskih regija - Costa Brava i Majorka.

Majorka će vas osvojiti svojom mističnom atmosferom, šarenim bazarama i prelepim vrtovima, dok će vas Costa Brava očarati svojim bezbrojnim plažama, skrivenim zalivima i kristalno čistim vodama Sredozemnog mora. Avantura kreće već od 31.05. jer je agencija "Travelland" za svoje putnike spremila aranžmane na 7, 9, 10 i 11 noći. Aktivnosti poput ronjenja, jedrenja, planinarenja i istraživanja prirodnih rezervata čine Costa Bravu idealnom destinacijom za sve ljubitelje prirode i avanture. Gurmanski užitak je zagarantovan u ovom delu Španije, sa izvanrednom ponudom lokalnih specijaliteta, uključujući sveže morske plodove i autentična mediteranska jela. Takvu ponudu možete očekivati u nekom od traženijih hotela iz ponude agencije "Travelland".

Vrlo povoljnu cenu aranžmana nudi hotel Rosa Nautica 3* (najniža je od 480 evra za polupansion tokom juna). Nalazi se u mirnom delu grada Malgrat de Mar, severno od obale Barselone i samo 60 km od grada Barselone. A peščana, prostrana gradska plaža udaljena je oko 2 minuta hoda od hotela.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Hotel Maria del Mar 4* takođe može da se pohvali sjajnom cenom boravka (od 547 evra za polupansion). Odlično je pozicioniran u samom centru Ljoret de Mara što ga čini izvrsnim izborom za turiste koji žele da istraže gradsku atmosferu. Nalazi se na par koraka od brojnih restorana, barova, prodavnica, diskoteka. Od šetališta koje se nalazi uz plažu i glavne gradske plaže udaljen je svega 300 m.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

U samom mestu Malgrat de Mar lociran je moderan hotel Tropic Park 4*, dok su u letovalištima Santa Suzanna i Ljoret de Mar smešteni neki od brojnih atraktivnih hotela iz lanca Alegria.

Specijalne cene za odmor od 13.06. na 7, 10 i 11 noći očekujte i za najveće špansko ostrvo nestvarne lepote i egzotičnih plaža - Majorka. Iz ponude agencije "Travelland" izdvajaju se nekoliko hotela koji ispunjavaju sve uslove za ugodan letnji odmor:

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Majorka pruža iskustvo koje zadovoljava različite ukuse i interese. Definitivno je pravo mesto za opuštajuće i nezaboravno letovanje koje će ostati urezano u sećanju svakog posetioca.

Svi zainteresovani za putovanja mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 9 do 16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja