• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što vas zanima u vezi putovanja

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Većina nas neće raditi za praznike koji nam dolaze. Te slobodne, neradne dane, ne bi bilo valjano da potrošimo uzalud, bez plana i organizacije. Možemo već sad isplanirati i organizovati putovanja koje će nas osvežiti i učiti ponovo radno produktivnima posle odmora

  • 0
Rim, ljubav, zajedničko putovanje, par na putovanju, Italija Foto: Shutterstock

Mi vam predlažemo sijaset putovanja u ponudi Viva travel agencije. Kako nam javljaju Viva travel ima u ponudi preko 25 destinacija na koje šalju putnike i turiste za predstojeće praznike. Jedna je sigurno vaša, samo se odlučite prema svojim afinitetima gde biste putovali.

Viva travel vas šalje u predele Severne Italije od 99e, Emiliju Romanju po ceni od 169e, u obilazak dvoraca po Bavarskoj od 239e, Francusku Provansu od 309e ili na nešto manje zvučne i maštovite predele, ali podjednako zanimljive kao što su zanimljiva Atina od 159e, užurbani i prepun različitosti Istanbul od 129e, prefinjeni Pariz od 329e kao najpopularinija destinacija turista na svetu, Solun od 129e koji definitivno treba videti, Milano od 159e, ne samo kao grad mode, već i njegove druge znamenitosti, Beč od 135e, kao česta destinacija naših ljudi...ili putovanja u dva grada u jednom aranžmanu kao što su spojili magične predele Toskane uz posetu Večnom gradu – Rimu od 269e.

Fontana Di Trevi, Rim, Italija Foto: Pixabay/patrizio1948

Neka od putovanja se realizuju avionom, a druga autobusom, tako da za svakoga ima ponešto, pa i za najprobirljivije i najzahtevnije.

Osim tih putovanja za prvomajske i uskršnje praznike, možete pogledati i ostatak ponude Viva Travel turističke agencija kao što su destinacije za letovanja u Grčkoj, Italiji, Egiptu, Turskoj, Crnoj Gori

Putovanja pravljena po meri naših turista, za svačiji džep i prema svačijem ukusu i željama. Viva Travel je u službi putnika i prilagođava se zahtevima i željama turista koji odlaze na zaslužene i zarađene odmore posle radnih dana. Za veću i opširniju ponudu posetite ih na sajtu vivatravel.rs ili pozovite na broj 011/7852800.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja