• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posetili smo 4. Beogradski burger festival: Prilika da probate specijalitete burger majstora iz celog sveta

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored slasnih degustacija domaćih i svetskih burgera, takmičenja za najbolji burger i raznih drugih aktivnosti, posetioci uživaju u raznolikom muzičkom, sportskom i zabavnom programu

  • 0

U Beogradu je trenutno u toku 4. Beogradski burger festival koji je okupio dvanaest burger-majstora iz Beograda, Novog Sada, Budimpešte, Stokholma, Kanzasa i Londona.

Festival koji je otvoren od 24. maja i predviđen da traje do 2. juna smešten je na prostoru oko Ribareve česme na Kalemegdanu gde Beograđani već danima imaju priliku da uživaju u raznim ukusima burger majstora.

Pored slasnih degustacija domaćih i svetskih burgera, takmičenja za najbolji burger i raznih drugih aktivnosti, posetioci uživaju u raznolikom muzičkom, sportskom i zabavnom programu, poput takmičenja u stonom tenisu, turniru u šahu za mlade, pub kvizu sa filmskom tematikom.

I najmlađi posetioci su uključeni u program jer je za njih organizovana MoleKul radionica na kojoj na zabavan način mogu da učestvuju u različitim eksperimentima iz oblasti nauke.

Ceo program tokom trajanja festivala upotpunjuje muzička podrška dižejeva i bendova.

U videima na početku i na kraju teksta možete da vidite deo atmosfere večeras sa Kalemegana i 4. Burger beogradskog festivala.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nakon ovog burgera nema jela dva dana: Spojio slanu poslasticu i dezert u jedno

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja