• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

NEDALEKO OD CENTRA BODRUMA: Na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži sa dokom

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bodrum je neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, ali istovremeno i tradicionalan i istorijski

  • 0
1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Sa svojim kristalnim morem, prostire se duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos. Bodrum je pravi dragulj među letovalištima u Turskoj, ali je i mesto u kom se nalazi jedno od sedam svetskih čuda antičkog sveta, Mauzolej u Halinkarasu. Za potpuni užitak je tu veliki izbor komfornih i ekskluzivnih hotela, pa svako može izabrati nešto baš po svojoj meri.

Salamakis Resort & Spa 5* nalazi se oko 1km od centra Bodruma, oko 1km od mesta Gümbet i oko 35km od aerodroma.

Hotel je otvoren 1996. godine a poslednji put renoviran 2013. godine. Zauzima površinu od 22.000m2, sastoji se od 6 zgrada i ima 212 soba. Gostima su na raspolaganju bazeni, à la carte restoran, glavni restoran, nekoliko barova, fitness i Spa centar. Ovaj hotel ima odličnu lokaciju jer se nalazi tačno između Gümbeta i Bodruma (u neposrednoj blizini poznatih vetrenjača), tako da je preporuka onima koji vole d abudu u centru dešavanja i koji vole šetnju s obzirom na to da se hotel nalazi na pešačkoj udaljenosti od oba mesta. Urađen stilski u bojama Bodruma (plavo-belo) ostavlja poseban utisak na goste te će gosti ovde moći da osete pravu kombinaciju grčkog i turskog stila. Za decu tu su bazen, igralište, mini club (4-12 godina), kao i razne igrice animacije za decu. Postoji opcija za uslugu čuvanja dece, koja se dodatno plaća.

Salamakis Resort & Spa 5* ima svoju 60m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Hotel ima 212 soba i sve imaju fen za kosu, klima uređaj, Wi-Fi internet, mini bar (dopunjuj se svaki dan), ketler, sef, SAT LCD TV ı balkon ili terasu. Standardne sobe su veličine oko 25 m2, family sobe su veličine oko 40 m2 i mogu imati pogled na baštu ili more. Junior suit je veličine 75 m2 a king suit je veličine 94 m2 sa pogledom na more.

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel takođe nudi i uslugu polupansiona.

Hotel ima riblji à la carte restoran (besplatno jednom u toku boravka od minimum 7 noći uz prethodnu rezervaciju) i nekoliko barova – Lobby bar, Beach bar , Snack bar i Pool bar. U koncept su uključeni i užine, gozleme, sladoled, čaj, kafa, kolači, voće i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Dodatna doplata postoji za à la carte restoran, sveže ceđene sokove, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sve ostalo van koncepta.

Salamakis Resort & Spa 5* nudi usluge pranja i peglanja veša, parking, doktor, ima mini market i fotografske usluge.

Hotel ima jedan bazen za odrasle i jedan bazen za decu, zatvoreni bazen, fitness centar, stoni tenis, tenis, bilijar, gimanstika u vodi, zumba, vaterpolo, skvoš, kao i dnevne animacije i večernji program. Tu su i dodatne aktivnosti, koje se mogu koristiti uz određenu nadoknadu, kao što je skvoš, osvetljenje teniskih terena i sve ostalo van koncepta.Od spa sadržaja, hotel nudi tursko kupatilo, sauna, i parno kupatilo u okviru All Inclusive usluge, dok se dodatno plaćaju jacuzzi, pilinzi, masaže, tretmani za negu lica i tela i ostalo van koncepta.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

Na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja