• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ovo najbolji SPA centar u Srbiji? Vassa SPA nominovan za prestižno svetsko priznanje

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najnoviji i najmoderniji SPA centar u našoj zemlji

  • 0
Vassa SPA Foto: Promo/ BOR Hotel by Karisma

Najnoviji i najmoderniji SPA centar u našoj zemlji, Vassa SPA, koji je već postao omiljena destinacija posetilaca koji tragaju za vrhunskim luksuzom i odmorom, nominovan je za Najbolji SPA centar u Srbiji, u sklopu renomiranog svetskog priznanja World Spa Awards. Reč je o nagradi koja promoviše izvrsnost u ovoj industriji i prepoznaje najbolje SPA i wellness destinacije širom sveta, a evo zašto se Vassa SPA našao na ovom prestižnom takmičenju.

Ušuškan u prirodnom ambijentu luksuznog BOR Hotela by Karisma na Zlatiboru, Vassa SPA je savršena destinacija za sve one koji su u potrazi za besprekornom uslugom, ekskluzivnim tretmanima i potpunim uživanjem za sva čula.

Svaki deo ove oaze koja čuva tajne savršenog sklada između luksuza i opuštanja, poziva na uživanje u nezaboravnim ritualima. Vassa SPA raspolaže luksuznim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima, finskom, bio i infrared saunom, parnim kupatilom, kao i najsavremenijom teretanom, obezbeđujući celovito wellness iskustvo.

Za goste koji traže samo najbolje, BOR Hotel by Karisma učinio je boravak još luksuznijim partnerstvom sa svetski poznatim brendovima. U svim sobama hotela, gostima je na dohvat ruke ekskluzivna Amouage kozmetika, dok se za tretmane u SPA centru koriste najkvalitetniji preparati za negu kože tela i lica britanskog brenda Elemis. A za sve one koji traže savršenu negu kose, frizerski salon, smešten na ulazu u SPA, pruža vrhunsku uslugu uz Kérastase proizvode.

U ovom jedinstvenom SPA centru koji nudi raznovrsne tretmane tela i lica i veliki izbor različitih masaža, podjednako mogu da uživaju odrasli, tinejdžeri, ali i deca. Pored glavnog bazena, Vassa SPA nudi i odvojeni deo za decu, Kids SPA, sa sadržajima koji su prilagođeni igri i zabavi najmlađih gostiju, dok je tinejdžerima na raspolaganju TEEN menu sa tretmanima koji su namenjeni mladoj koži.

Svaki kutak i detalj Vassa SPA centra dizajniran je tako da prenese posetioce u svet mira i blagostanja. Bez obzira na izbor sadržaja, gosti će imati priliku da uživaju i obnove svoju energiju, duh, telo i lice.

Za više informacija o nominaciji i načinu glasanja, posetite World Spa Awards.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja