• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Idealna plaža za porodicu sa decom na omiljenom ostrvu: Sitan pesak i postepen ulazak u vodu su pun pogodak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukoliko vas put nanese tamo, nemojte propustiti ovo mesto

  • 0

Porodicama sa malom decom je posebno važno da, kada biraju letovalište, ono bude prilagođeno najmlađima. Sijaset je mesta na koja se može otići, ali se uvek pronađu i mane tog određenog mesta.

Plaža Nisteri koja se nalazi na Tasosu, na kilometar udaljenosti od Limenasa kada se krene ka Prinosu, pravi je odabir za porodice sa decom iz nekoliko razloga.

Naime, ova plaža je jedinstvena jer se postepeno ulazi u vodu, piše "Nikana.gr". Pesak je sitan i male su bojazni za neke povrede, a roditelji će biti "mirne glave" dok gledaju mališane kako se igraju u plićaku.

Na Nisteriju se može naći i prirodni hlad pošto ima mnogo drveća, što je takođe bitan faktor kada ste sa porodicom. Organizovana je plaža jer ima kabine za presvlačenje kao i tuš. Kada je reč o ležaljkama i suncobranima, mogu se koristiti uz naručeno piće, ali možete imati i svoj suncobran ili otići na deo plaže koji je slobodan za korišćenje.

Ujedno, na zapadnoj strani plaže nalazi se i restoran gde možete da predahnete i naručite hranu. Takođe, ako dolazite kolima, ne morate da brinete jer se nalazi i parking.

Gužva na plaži je retka iako je jako pristupačna, pa je odlična opcija za one koji provode vreme u Limenasu, ali i za one koji vole mir i uživanje na moru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Grčka se guši u dimu i pepelu, stiglo i do plaža Tasosa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja