• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

U julu na odmor po sniženim cenama - ULTRA LAST MINUTE za Grčku i Italiju

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Letnja sezona je u punom zamahu, što znači da je pravo vreme za planiranje savršenog odmora!

  • 0
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Trenutno su dostupna neverovatna last minute sniženja za letovanja u Grčkoj i Italiji. Međutim, važno je napomenuti da su smeštajni kapaciteti ograničeni, pa je preporučljivo požuriti sa rezervacijama kako biste osigurali svoje mesto u raju.

Bez sumnje, možete pronaći svoj deo raja na samo nekoliko stotina kilometara udaljenosti, u prelepoj Grčkoj. Ova zemlja, poznata po svojoj bogatoj istoriji i kulturi, može se pohvaliti nestvarno lepim plažama, kako na kopnu, tako i na brojnim ostrvima.

Letnji raspust je zvanično počeo, što znači da je idealno vreme za planiranje nezaboravnog odmora sa vašim mališanima! Pripremite se da dočekate leto zajedno, uz igru, smeh i druženje na nekim od najlepših plaža Grčke i Italije. Za porodice sa mlađom decom, kao i onima sa starijom, školskom decom, najpopularnija odredišta su dobro poznata i proverena. Na severu Grčke, Olimpska regija i prelepa mesta na poluostrvu Halkidiki su omiljeni izbor za porodične avanture.

Upravo su ove destinacije tokom jula na ULTRA LAST MINUTE POPUSTU.

U maniru agencije "Viva Travel" je konstantna briga o putnicima uz dodatne animacije, te tako predlažemo da redovno pratite aktivnosti na njihovim društvenim mrežama - Instagram i Facebook. Možda besplatno otputujete negde tokom ovog leta.

Grčka, more Foto: Shutterstock

Last Minute ponude za autobuske paket aranžmane i polaske u julu:

08. JULPefkohori i Hanioti / od 168€

08. JULPolihrono i Asprovalta / od 221€

05. JULParga i Lefkada / od 280€

05. JULSivota / od 272€

08. JULKrf / od 295€

Grčka, more Foto: Shutterstock

Kada su povoljnosti u pitanju, ne zaostaju ni ponude avionskih aranžmana za popularna grčka ostrva.

Izdvajamo najtraženije destinacije Jonskog i Egejskog mora:

JULLefkada / od 429€

09. JULParga / od 459€

09. JULSivota / od 529€

11. JULSkijatos / od 375€

12. JULKrf / od 529€

Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Ostrvo Kefalonija će vas sigurno očarati svojim čuvenim rajskim plažama (plaža Myrtos uvrštena je u deset najlepših plaža Evrope). Za polaske 11.07. i 22.07. moguće je ostvariti popust od 100 evra po osobi.

"Viva Travel" agencija je spremila i atraktivne ponude za letnji odmor u Italiji. ULTRA LAST MINUTE za polazak 05.07. odnosi se na avionski aranžman za SICILIJU čija cena uključuje avionski prevoz, transfer i boravak u hotelu na 7 noćenja. Iz ponude se izdvajaju hoteli Baia Degli Dei 3* i Hellenia Yachting 4* smešteni u prelepom mestu Đardini Naksos, Santa Lucia e Le Sabbie d' Oro u Ćefaluu, a koji trenutno imaju velike popuste na cene.

Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Slikoviti Sorento lociran na prelepoj Amalfi obali takođe ima sjajnu ULTRA LAST MINUTE ponudu za polazak 05.07. i aranžman 7 noćenja (od 599€) i 12.07. (od 729€).

Za više informacija o svim letnjim destinacijama, ponudama, popustima možete se informisati putem adrese www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja