• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

NA SAMO PAR MINUTA ŠETNJE OD CENTRA: Na prelepoj peščanoj plaži, hotel iz vrlo poznatog svetskog lanca

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga

  • 0
1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Barcelo Concorde Green Park Palace 5* se nalazi u mestu Port el Kantaoui, na 500 m od luke i centra. Od aerodroma Monastir udaljen je oko 21 km, a od Soussa je udaljen oko 12 km.

Hotel pripada poznatom lancu hotela Concord. Otvoren je 2016. Prostire se na površini od 50.000m². Hotel ima 452 smeštajne jedinice. Osim glavnog restorana ‘Vendome’, gostima su na raspolaganju i à la carte restorani Didon (orijentalni restoran), La Savoj (gastronomski specijaliteti), Nesoi ( mediternaski restoran) , kao i tri bara – Lobby Swing, Pool Blu i Lounge bar Funana.

Za najmlađe je tu Mini Club ‘Kiddy Club’ (4-12god), igralište za decu i dečiji bazen (28 m2).

Barcelo Concorde Green Park Palace 5* se nalazi na prelepoj peščanoj plaži u Port El Kantaoui-u, u neposrednoj blizini marine i centra mesta.

Sve sobe hotela imaju balkon ili terasu, SAT TV, klimu, mini bar (voda i soft pića se dopunjuju jednom dnevno), sef, telefon, kupatilo sa kadom, fen za kosu, Wi-Fi internet.

Standard sobe su površine oko 40 m². Imaju dva ležaja 110 cm x 220 cm. Mogu imati pogled na more ili na vrt.

Family suites su površine oko 58 m². Imaju odvojenu spavaću (francuski ili dva odvojena ležaja) i dnevnu sobu (sofa na razvlačenje). Mogu imati pogled na more.

Junior suites su površine oko 55 m². Spavaća soba (francuski ili dva odvojena ležaja) nije odvojena od dnevne sobe. Mogu imati pogled na more ili na bazen.

Prestige suites su površine oko 62 m². Spavaća soba (francuski ležaj) može biti odvojena ili u jednoj prostoriji sa dnevnom sobom (sofa na razvlačenje). Sobe imaju frontalni pogled na more.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači u određeno doba dana. Gostima su na raspolaganju i à la carte restorani Didon (orijentalni restoran), La Savoj (gastronomski specijaliteti), Nesoi (mediteranski restoran otvoren od 15.06. do 15.09.) uz prethodnu rezervaciju.

Pored svega navedenog, Barcelo Concorde Green Park Palace 5* ima konferencijski centar, frizerski salon uz doplatu, kao i uslugu pranja i peglanja veša uz dodatno plaćanje.

Po pitanju fitnesa i velnesa, u ovom hotelu postoji besplatna soba za fitnes, ali uz doplatu, gosti mogu uživati u čarima hammama, različitih masaža, talaso terapija i hidroterapijskih tretmana, kao i koristiti različite usluge kozmetičara.

Ove godine u Tunis možete otputovati i direktnim letom iz Niša, a ne samo iz Beograda.

U ponudi agencije "1 A Travel" nalaze se i drugi hoteli u Tunisu, novoj destinaciji u ponudi, ali i brojni kvalitetni hoteli u Egiptu, kao i naravno u Turskoj, za koju je agencija specijalizovana i već godinama poznata kao izbor broj jedan. Celokupnu ponudu možete pogledati na zvaničnom sajtu agencije, a za dodatne informacije nam se možete obratiti na telefon call centra 011 655 78 00.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mirjana je dobila bliznakinje sa 46 godina, kada je mislila da više za to nema šanse

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja