• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek objasnio šta svaka balkanska porodica radi pre nego što sedne u avion: Snimak jednog tate zasmejao sve

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je i kod vas ovako?

  • 0

Možda vam je već poznato kako mini stresovi oko putovanja mogu za kratko vreme da naprave raspravu u kući. I, mi to kasnije kroz šalu pripišemo onom: "To tako mora pred put, valja se!". 

No, jasno je da kad letite svuda da proverite da niste nešto zaboravili bilo da spakujete ili namestite u domu, na sve to kad putujete avionom treba obratiti pažnju i na pravila aviokompanija.

Ako ste leteli avionom, znate da prtljag može biti određenih dimenzija i kilaže. I sada, zamislite da pored silnog preispitivanja da nešto ne zaboravite, sada dođe na red da izvučete vagu i poželite da je kilaža ostala u dozvoljenim granicama. Vage su se nagledale nervoze oko naše kilaže, ali ih ni stres oko kilaže kofera ne izbegne.

"Tiktokerka" i influenserka Tara Ristić vodi svoje društvene mreže vrlo uspešno, a ponajviše zbog snimanja sadržaja u situacijama koje sve porodice prolaze u životu van ekrana. Tako, snimila je svog oca kako se nervira pred putovanje avionom. Vidimo kako na smenu staje on na vagu, spušta, podiže i obrće kofer.

@tararistic4 Je l’ ovako i kod vas?😂 #foryou #fyp #xyzbca #tiktokbalkan #travel ♬ original sound - Tara Ristic

Simpatično je naročito jer se svi možemo poistovetiti sa ovim, a čini se da i komentari isto misle. Kako navodi u opisu videa, ovako izgleda situacija u "svakoj balkanskoj kući pred put avionom".

Zajedno sa njom, upitaćemo vas i mi: Da li je i kod vas ovako?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Posetili smo i planinsko jezero Logga

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja