• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

PROBAJTE: Moja kravica mleko iz potpuno drugog ugla!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novo, moderno, osvežavajuće – inovacija “na ivici”! Pogledajte svoje omiljeno mleko iz drugog ugla zahvaljujući novom pakovanju vodeće svetske kompanije za preradu i pakovanje hrane Tetra Pak® - Tetra Brik® 1000 Edge

  • 1

Pravo je osveženje pogledati stvari iz drugog ugla! Tetra Brik® 1000 Edge je funkcionalno pakovanje, lako za rukovanje, otvaranje i sipanje, a od sada u njemu možete konzumirati i svoj omiljeni brend “Moja Kravica”, sveže mleko kompanije Imlek.

Zahvaljujući kosom vrhu lako i jednostavno možete da sipate mleko i guste mlečne napitke. Zatvarač se jednostavno odvrne i otvori. Ispod njega se nalazi zaštitna spiralna uklanjajuća membrana koju je dovoljno samo nežnim pokretom skinuti tako da je sadržaj bezbedan i ne prosipa se.

Ilustracija: Promo Ilustracija: Promo

Tetra Brik® 1000 Edge je prvo pakovanje koje ima sertifikat švedske reumatološke asocijacije (Swedish Rheumatism Association - SRA) i pogodno je za ljude koji nemaju dovoljno snage u rukama, a to takođe znači da ga i deca jako lako mogu otvoriti. Tetra Brik® 1000 Edge je prvi paket sa ovakvim sertifikatom.

Ovo dostignuće je rezultat višegodišnje saradnje između SRA i kompanije Tetra Pak i dokaz je posvećenosti ispunjavanja potreba svakog potrošača kada je u pitanju funkcionalnost pakovanja, ali i društvena odgovornost i liderstvo u industriji.

Ilustracija: Promo Ilustracija: Promo

Kao i svi drugi Tetra Pak proizvodi, Tetra Brik Edge je pakovanje koje pozitivno utiče na životnu sredinu, jer je sačinjen od 73 odsto obnovljivog materijala, pa samim tim ima nisku emisiju ugljen-dioksida. Nekoliko slojeva kartonske ambalaže štite ono što je unutar nje od prodora kiseonika, svetlosti i mirisa, ali i od spoljne vlage koji mogu hemijski izmeniti sadržaj. A savremena logistika, zajedno sa optimizovanom proizvodnjom, omogućava da Tetra Brik® Edge bude i veoma atraktivan na tržištu.

Ilustracija: Promo Ilustracija: Promo

Poštujući tradiciju da Tetra Pak ”ŠTITI ŠTO JE DOBRO”, ali i čini proizvode dostupnim svuda u svetu uz konstantna unapređenja, Tetra Brik® 1000 Edge je našao svoje mesto kod potrošača, jer je upravo njima i namenjen radi veće funkcionalnosti i što jednostavnijeg korišćenja.

Više detalja o Tetra Brik® 1000 Edge možete pronaći na www.tetrapak.rs.

O TETRA PAK-u

Tetra Pak je vodeća svetska kompanija za proizvodnju rešenja za preradu i pakovanje prehrambenih proizvoda. Usko sarađujući sa našim kupcima i dobavljačima, mi pružamo bezbedne, inovativne i ekološki ispravne proizvode koji svakog dana ispunjavaju potrebe stotina miliona ljudi u više od 170 zemalja širom sveta.

Ilustracija: Promo Ilustracija: Promo

 

Sa više od 23.000 zaposlenih u preko 80 zemalja, mi verujemo u vođenje odgovorne industrije i održivi pristup poslovanju. Naš moto, “ŠTITI ŠTO JE DOBRO” (eng. PROTECTS WHAT’S GOOD™), odražava našu viziju da hranu učinimo bezbednom i dostupnom svuda. Više informacija o Tetra Pak-u je dostupno na www.tetrapak.com.

Tetra Pak i ŠTITI ŠTO JE DOBRO su zaštitni znaci koji pripadaju Tetra Pak Grupi.

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Miiile, još dinamita!

    10. jun 2014. | 14:45

    ...sertifikat švedske reumatološke asocijacije....i onda seljaku za mleko 4 dinara,a švedskim sertifikatorima 4€ po kutiji

    Podelite komentar