• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

SAVRŠENI IMLEK SPOJ: Moja Kravica mleko i Metalac lonče!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija IMLEK pripremila je sjajno iznenađenje - promo paket koji sadrži 3 x 1l Moja Kravica svežeg mleka i Metalac lonče od 250 ml sa siluetom Kravice, po SUPER CENI

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Pored vašeg omiljenog Moja Kravica svežeg mleka sa 2,2% mlečne masti, sada po izuzetno pristupačnoj ceni, u okviru promo paketa, možete doći i do Metalac lončeta, koje u srpskim domaćinstvima, već tradicionalno prati Moja Kravica sveže mleko.

Moja Kravica sveže mleko nastaje od najkvalitetnijeg sirovog mleka koje u Imlek dva puta dnevno stiže sa odabranih farmi u Srbiji. Vrhunska a tradicionalna tehnologija prerade 100% domaćeg sirovog mleka obezbeđuje najbolji kvalitet, svežinu i ukus Moja Kravica svežeg mleka.

Metalac lonče sa siluetom Moje Kravice izrađeno je u 4 različite boje, a na potrošačima je da tokom akcije sakupe celu kolekciju.

Požurite-zalihe su ograničene!

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Ime'

    30. oktobar 2014. | 19:57

    Divno! Kao nekad…

    Podelite komentar

  • Made in Great Britain

    1. novembar 2014. | 15:28

    To metalno lonce nikako nije za vruce tecnosti. Kao mali sam prosuo vrelo mleko po sebi. Kako? Hteo za rucku da uhvatim,prsti se zgrcili,instiktivno povukao ruku prema sebi zajedno sa vrelim mlekom. Paznja i cuvajte se.

    Podelite komentar