Evo zašto bi mleko trebalo da pijete BAŠ svaki dan!

Ukoliko ne želite da tokom života obolite od dijabetesa ili začepljenja krvnih sudova, važno je da u svoju ishranu uvrstite mleko i mlečne proizvode, na redovnoj bazi

Komentari

  • Duki

    16. novembar 2014. | 19:00

    Mleko iz prodavnice je puno antibiotika i štetnih aditiva i NIKO TO NE BI SMEO DA PIJE.

    Podelite komentar

  • Milanče

    7. novembar 2014. | 08:21

    Prestao sam da ga pijem negde u 2.godini života.

    Podelite komentar

  • jagodinac

    6. novembar 2014. | 00:52

    Mleko koje kupujemo u prodavnici je mleko lisheno svega korisnog. Obichna belo obojena voda. Glavni enzimi su unishteni preradom i zagrevanjem. Jedino bi se jogurt mogao smatrati korisnom preradjevinom od mleka.

    Podelite komentar

  • Moni

    5. novembar 2014. | 23:56

    Ne mogu zamislit dan bez mleka ..

    Podelite komentar

  • No comment

    5. novembar 2014. | 18:39

    Glupost! Kad bi ljudi shvatili koliko je mleko stetno, nikada ga ne bi pili. Lepo kazu da smo mi jedini sisari koji nastavljajuda piju mleko drugih zivotinja posle sisanja...

    Podelite komentar

  • AleksaNs

    5. novembar 2014. | 18:16

    Svi pričaju o kalcijumu u mleku, a niko ne govori koliko je potrebno i magnezijuma da bude u namirnici koja ima kalcijum, mora biti skoro u idealnom odnosu da bi bilo koristi za čoveka, a u mleku skoro da mg-a i nema, dalje, mleko zbog prevelike količine proteina bespotrebnih, pravi kiselinu u organizmu, pa telo mora da vadi elemente kalcijuma i sl.koji su bazni, da reši problem kiselosti, jer kalcijum u mleku je slabo iskoristiv, stanja se drastično pogoršavaju ako koristimo prerađevinje, što dalje to gore, počev od jogurta, smadi sir, tvrdi sir, sve puno šećera. Glavni problem i najveći je kazein u mleku, kada ćete o njemu govoriti, jedan od najvećih pokretača tumora, šta je sa njim, u mleku ga ima u izobilju. U sveže ceđenom soku šargarepe imate 100 puta više kalcijuma nego u litri mleka, ali i sve ostalo što treba pored kalcijuma. Ako ne verujete u ovu priču, kada vam dođu gosti, naseckajte ima sira, pre večere, da vidite kako ćete ih zasititi, jer se izuzetno teško vari i sporo

    Podelite komentar