• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Božićni ručak za decu ometenu u razvoju od Frikoma!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija Frikom u saradnji sa ''Kuhinjom na točkovima'' podržala je humanitarnu akciju posvećenu deci ometenoj u razvoju i donirao 300 besplatnih obroka, a preostalih sto, dostavili su Centru za integraciju mladih na Novom Beogradu i Zvezdari, kao i Asocijaciji za promociju inkluzije.

  • 0

Kompanija Frikom podržala je incijativu Juniorskog kluba kuvara Srbije i dala svoj doprinos u pripremi Božićnog ručka, u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici.

Tom prilikom posluženo je 300 besplatnih obroka, a preostalih 100 dostavljeno je Centru za integraciju mladih na Novom Beogradu i Zvezdari, kao i Asocijaciji za promociju inkluzije, u saradnji sa ''Kuhinjom na točkovima''.

Foto: Promo Foto: Promo

Kompanija Frikom je ovim povodom donirala svoje proizvode, 50kg carske mešavine i 15kg pite sa višnjama.

Frikom, je domaća kompanija sa dugogodišnjom tradicijom, koja poverenje i ugled koji je stekla brani kako kvalitetom svojih proizvoda, tako i društveno odgovornim poslovanjem i brigom o zajednici u kojoj posluje. Najosetljiva društvena kategorija su deca, a podrška i briga o njima je obaveza svakog pojedinca, kao i kompanija koje posluju u Srbiji tako da je Frikom prepoznao značaj ove akcije.

Foto: Promo Foto: Promo

Mladi kuvari, članovi Juniorskog kluba kuvara Srbije pripremali su obroke u Metro Horeca Centru u saradnji sa Frikomom i drugim kompanijama koje su pomogle u realizaciji ove akcije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti