Pre nego sto vam padne na pamet da TO probate u Srbiji,samo da vam kazem,da je na snazi Zakon,koji ce vam iz dzepa izbiti 1.000 evra,ako i slucanjo, unistite mravinjak. P.S. Dok nije vazio, *bacite* ga u tiganj sa vrelim uljem, na 10-15 SEKUNDI,brzo vadite,dodajete so i zacine prema vasem ukusu....ma kakve kokice,semenke,kakav cips,kakvi bakraci....i pivo,ali probajte i tanki roze.
momazver
Pre nego sto vam padne na pamet da TO probate u Srbiji,samo da vam kazem,da je na snazi Zakon,koji ce vam iz dzepa izbiti 1.000 evra,ako i slucanjo, unistite mravinjak. P.S. Dok nije vazio, *bacite* ga u tiganj sa vrelim uljem, na 10-15 SEKUNDI,brzo vadite,dodajete so i zacine prema vasem ukusu....ma kakve kokice,semenke,kakav cips,kakvi bakraci....i pivo,ali probajte i tanki roze.
Podelite komentar