Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Ana
Mozda stvarno i nije, ko ce da ga zna. Sigurno ni vegeta nije za ljudsku upotrebu pored svih onih opasnih hemikalija koje joj daju neogranicen rok pa je oni i dalje i proizvode i reklamiraju.
Chicha
Bla,bla,propali turizam,propali mali pogoni po malim gradovima.A očito smeta i konkurencija.Meštani a jadranskim ostrvima i priobalju,melju i cede masliu na prastarim mlinovima i presama i dugovečni su.Prirodno je.Devičansko ne postoji,to je izmišljeni naziv u grčkoj a potom i šire.pravo ulje je gušće zelenkasto,sa talogom i nagorko i pomalo vodnjikavo.Sve ostalo je industrijski bućkuriš.Isto kad vam neki lekar preporuči piletinu koja nema veze s onom domaćom i žilavom,koja se gajila do pre pedesetak godina.Ova sadašnja vam je živi otrov i ne pomaže,već odmaže slabima i bolešljivima.
pitanj3?
Istina, veoma losa godina za maslinare.. Ulje je nekvalitetno i lose za zdravlje.. Nisu masline u potpunosti dozrijale..