Ova jela nikako ne smete da podgrevate! Otrovaćete se!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika KOSTA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • esma

    20. mart 2015 | 12:43

    Razmisljala sam jer sam cula o " riziku" podgrevanja pojedinih namirnica koje ,ili gube hranljivu vrednost ili su cak i stetni i dosla do zakljucka,konkretno u vezi krompira da je najpreporucljivija salata ako zelimo da ga iskoristimo dva dana usled nedostatka vremena.A i krompir je jedna od namirnica koja i gubi ukus hladjenmjem,tako da se i retko koristi za visednevno podgrevanje.

  • N

    19. mart 2015 | 16:30

    Svinjska mast se topi na 30 stepeni, goveđi loj na 40 stepeni jelo podgrejavati najviše do 45 stepeni sve preko toga nije dobro.

  • Sasa

    19. mart 2015 | 15:10

    Bila su to vremena kada so i voda nisu imali rok trajanja ....