Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
esma
Razmisljala sam jer sam cula o " riziku" podgrevanja pojedinih namirnica koje ,ili gube hranljivu vrednost ili su cak i stetni i dosla do zakljucka,konkretno u vezi krompira da je najpreporucljivija salata ako zelimo da ga iskoristimo dva dana usled nedostatka vremena.A i krompir je jedna od namirnica koja i gubi ukus hladjenmjem,tako da se i retko koristi za visednevno podgrevanje.
N
Svinjska mast se topi na 30 stepeni, goveđi loj na 40 stepeni jelo podgrejavati najviše do 45 stepeni sve preko toga nije dobro.
Sasa
Bila su to vremena kada so i voda nisu imali rok trajanja ....