Ova jela nikako ne smete da podgrevate! Otrovaćete se!

Da li ste nekad napravili punu šerpu musake, spanaća ili čorbe od pečuraka i, naravno, pošto niste sve uspeli da pojedete, ostavili za sutra? Sledećeg dana, podgrejaćete to jelo, nesvesni toga šta može da vas snađe. Evo zašto to ne bi trebalo da radite

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika KOSTA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • esma

    20. mart 2015 | 12:43

    Razmisljala sam jer sam cula o " riziku" podgrevanja pojedinih namirnica koje ,ili gube hranljivu vrednost ili su cak i stetni i dosla do zakljucka,konkretno u vezi krompira da je najpreporucljivija salata ako zelimo da ga iskoristimo dva dana usled nedostatka vremena.A i krompir je jedna od namirnica koja i gubi ukus hladjenmjem,tako da se i retko koristi za visednevno podgrevanje.

  • N

    19. mart 2015 | 16:30

    Svinjska mast se topi na 30 stepeni, goveđi loj na 40 stepeni jelo podgrejavati najviše do 45 stepeni sve preko toga nije dobro.

  • Sasa

    19. mart 2015 | 15:10

    Bila su to vremena kada so i voda nisu imali rok trajanja ....