Ova jela nikako ne smete da podgrevate! Otrovaćete se!

Komentari

  • esma

    20. mart 2015. | 12:43

    Razmisljala sam jer sam cula o " riziku" podgrevanja pojedinih namirnica koje ,ili gube hranljivu vrednost ili su cak i stetni i dosla do zakljucka,konkretno u vezi krompira da je najpreporucljivija salata ako zelimo da ga iskoristimo dva dana usled nedostatka vremena.A i krompir je jedna od namirnica koja i gubi ukus hladjenmjem,tako da se i retko koristi za visednevno podgrevanje.

    Podelite komentar

  • N

    19. mart 2015. | 16:30

    Svinjska mast se topi na 30 stepeni, goveđi loj na 40 stepeni jelo podgrejavati najviše do 45 stepeni sve preko toga nije dobro.

    Podelite komentar

  • Sasa

    19. mart 2015. | 15:10

    Bila su to vremena kada so i voda nisu imali rok trajanja ....

    Podelite komentar

  • Barbi

    19. mart 2015. | 12:45

    Vec smo umrli ali jos nismo postali svesni

    Podelite komentar

  • sanjaj

    19. mart 2015. | 10:55

    Svasta ja sam sto Puta spanac i krompir podgrevala godinama . Pa kako kad pravim corbu Pravim za dva i jos smo svi Zivi i zdravi.

    Podelite komentar

  • Mici

    19. mart 2015. | 10:40

    Nikada nista ne podgrevam, sto se ne pojede baca se ;)

    Podelite komentar

  • rosvita

    19. mart 2015. | 09:45

    Pa kako su poceli, još malo nista necemo smeti da jedemo...ccc

    Podelite komentar

  • marija

    19. mart 2015. | 08:40

    SPANAC MOZE DA SE PODGREVA AKO NIJE PRIPREMLJEN SA MLEKOM

    Podelite komentar

    • 19. mart 2015. | 22:20

      Sandra

      @marija

      Hahaha spanac bi trebao da se jede najvise 4h od branja kakvo podgrejavanje jadna

      Podelite komentar

  • Igor

    19. mart 2015. | 00:25

    Dobro ovo za spanac i pecurke sam znao da ne treba da se podgreva ali za krompir od kako znam za sebe uvek se podgrevao i nista nikome nije falilo.

    Podelite komentar

  • nikola

    18. mart 2015. | 23:42

    Mnogi od vas za ovo nisu culu ali je ovo istina. Ne znaci da cete se odmah otrovato ali ove vrste hrane nisu zdrave ako se podrgejavaju.

    Podelite komentar

  • Milica

    18. mart 2015. | 22:54

    Auuu, koliko sam se puta do sada otrovala=-O

    Podelite komentar

  • KOSTA

    18. mart 2015. | 22:47

    Sve sam podgrejavao osim jaja i nisam umro. Godinama!

    Podelite komentar

    • 18. mart 2015. | 23:18

      raki kavasaki

      @KOSTA

      Brate cuvaj jaja ne podgrevaj da ne bude belaja

      Podelite komentar

  • Dusan

    18. mart 2015. | 22:15

    Haos

    Podelite komentar

  • Sans

    18. mart 2015. | 22:09

    Kajo da izvadim jaja koja sam prelila preko musake?

    Podelite komentar