• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

BASKET, SUNĐER BOB I LIMUNKO NA DEČIJEM SAJMU: Frikom predstavio nove sladolede za mališane!

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1

Proteklog vikenda, od 24. do 26. aprila, održan je XV Dečiji sajam na kome je kompanija Frikom obradovala sve mališane i njihove roditelje bogatim programom.

Frikom se potrudio da obraduje sve mališane koji vole sport i košarku i ovom prilikom ih je iznenadio novim sladoledom. Basket je sladoled u interesantnoj ambalaži u obliku košarkaške lopte, omiljene kombinacije ukusa vanile i čokolade.

Uz svaki sladoled Frikom poklanja po dve sličice za album „Uspesi naše košarke“, na čijoj pozadini se nalazi kod pomoću kojeg deca mogu da odigraju online igricu na zvaničnom sajtu www.frikom.com .

Foto: Promo Frikom Foto: Promo Frikom

Pored sladoleda Basket mališani su imali priliku da uživaju i u sladoledu sa likom omiljenog crtanog junaka Sunđer Boba, ukusa banane i čokolade, i Limunka sladoleda sa osvežavajućim ukusom limuna.

Uz sladoled Sunđer Bob Frikom poklanja 3D kartice, sklopive figurice iz pakovanja, a uz sladoled Limunko dobija se štapić u obliku životinje u različitim bojama, koje su deo edukativne igre „Frikom opstanak“.

Foto: Promo Frikom Foto: Promo Frikom

Frikom je za najmlađe pripremio sladolede neodoljivih ukusa i zanimljivih oblika koje prate dodatni sadržaji uz koje će mališni imati priliku da kroz igru uče i provedu kvalitetno vreme.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Kokolo iz Nedeljica

    1. maj 2015. | 17:09

    Jako lepo

    Podelite komentar