Napravite najbolje ćevape i pljeskavice za 1. maj! Evo i kako

Svi prave roštilj za Praznik rada, pa ako hoćete da budete ozbiljna konkurencija, nećete kupiti gotove ćevape, već ćete napraviti svoje, originalne. Evo i kako

Komentari

  • Suki

    25. decembar 2015. | 23:45

    Pojedini ubacuju Coca-Colu jer to ispravno???

    Podelite komentar

  • Crni ali pravi

    30. april 2015. | 16:53

    Петак браћо Срби, пост.. Преподобни Јован, ученик светог Григорија Декаполита. У време иконоборне јереси цар Лав Јерменин стави овога Јована на муке заједно са његовим учитељем Григоријем и са светим Јосифом Песмописцем. Када Григорије сконча свој земаљски живот, Јован постаде игуман манастира Декаполитовог у Цариграду. Поставши игуман, он удвостручи свој подвиг ради Царства Божјег. Скончао мирно око 820. године. А по смрти сахрани га свети Јосиф часно близу гроба светог Григорија

    Podelite komentar

    • 30. april 2015. | 17:55

      сс

      @Crni ali pravi

      Donesi luka pope

      Podelite komentar

  • M.

    30. april 2015. | 14:11

    Ljudi dajte neki recept za cevap meso .Pozdrav iz Svice

    Podelite komentar

  • Ranko

    30. april 2015. | 13:35

    Leskovackom rostilju fali da bude od cistog i kvalitetnog mesa a ne od mesavine raznih ostataka i "dodataka" ! ;) To mu fali...

    Podelite komentar

  • Soli 65

    30. april 2015. | 10:53

    Nema bolje hrane na svetu , zivio prvi maj , zivio Gile najbolji rostilj majstor u Moskvi

    Podelite komentar

  • Nix

    30. april 2015. | 10:22

    Budjav lebac...

    Podelite komentar

    • 1. maj 2015. | 20:59

      Deonisious

      @Nix

      Njam njam njam...

      Podelite komentar

  • Soli 65

    30. april 2015. | 10:11

    Nema boljeg majstora za rostilj od Gileta iz Gornjeg Milanovca , sada radi u Moskvi za velike pare

    Podelite komentar

  • Cukce

    30. april 2015. | 10:06

    A sta fali leskovackom rostilju, neuporedivo je bolji od bosanskog!

    Podelite komentar

    • 30. april 2015. | 19:05

      Aleksa

      @Cukce

      Bilo nekad brate moj, bilo nekad. Sad ih Novi Pazar šije za 5 dužina. I Niš i Pirot i Vranje i Surdulica i Vladičin Han i ko stigne. Najelo se to, pa rešilo da bude kvarno. Inače najbolji roštilj koji sam ikad pojeo bio je 1988. godine u Kosovom Polju u jednoj srpskoj kafani. To je bilo nešto što se pamti ceo život.

      Podelite komentar

    • 1. maj 2015. | 13:52

      Ogi

      @Cukce

      Evo da odes u BL pa da se zabezeknes,to sto vi jedete u Leskovcu(jeo sam)nije lose,ali ne svuda;uglavnom je suho.Gdje god da udjes u BL ima prste da pojedes.A ovi sto se red ceka i po sat vremena....Sretan Prvi Maj svim dusama kojim vole 'lad.

      Podelite komentar

  • Nepoznati gospodin

    30. april 2015. | 10:00

    Najbolje da cu ih praviti rucno. Oden fino u mesaru i kupim

    Podelite komentar

  • Kole

    30. april 2015. | 09:39

    Njamy!!!

    Podelite komentar

    • 30. april 2015. | 10:32

      Zoo

      @Kole

      Nema to veze sa Sarajevskim cevapima!

      Podelite komentar