• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

CEZAR PRELIV: Idealno rešenje za zdrav, lagan i brz obrok! I

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi Cezar preliv obogatio je asortiman Dijamant preliva koji čine preliv sa renom, Tartar sos, Mexicana, Tzatziki, Grill, Mustardmayo... Ovo su samo neki od ukusa koji svako vaše jelo mogu da učine savršenim!

  • 1

Cezar salata, klasik među salatama, jedna je od omiljenih među potrošačima i zato zaslužuje carski preliv. “Dijamant” je ljubitelje ove, ali i svih drugih salata obradovao novim CEZAR PRELIVOM koji je na bazi suncokretovog ulja, parmezana, bibera i Vorčester sosa i idealan je za Cezar salatu, ali i sve druge sveže salate, piletinu, ribu ili povrće.

Prolećna ishrana treba da bude lagana, ali i da ujedno obezbedi neophodnu energiju. Zato napravite sami Cezar salatu ili kombinujte salatu i povrće sa mesom ili ribom, dodajte Cezar preliv i brzo ćete imati lagan, ukusan i osvežavajući obrok.

Svi Dijamant prelivi i sosovi su na bazi majoneza uz dodatak prirodnih sastojaka i specijalno odabranih začina i idealno su rešenje za brz, ukusan i lagan obrok.

Foto: Promo Foto: Promo

Novi Cezar preliv obogatio je asortiman Dijamant preliva koji čine preliv sa renom, Tartar sos, Mexicana, Tzatziki, Grill, Mustardmayo... Ovo su samo neki od ukusa koji svako vaše jelo mogu da učine savršenim. Koji god da je vaš izbor podarite salati, mesu i specijalitetima od ribe jedinstven ukus i novu dimenziju gastronomskog uživanja.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Kv

    12. jun 2015. | 13:48

    Ima nekih koji neznaju kako se pravi salata, pa uz preliv dajte recept za salatu, pa da bude kompletan ugodjaj.

    Podelite komentar