OVO MORATE DA PROBATE: Limunada sa lubenicom - lubenada! (RECEPT)

Komentari

  • stvarno?

    21. jul 2015. | 11:36

    Zar med nije toksichan kad se zagreje?

    Podelite komentar

    • 30. jul 2015. | 13:03

      5JuniBANJALUKA :-)

      @stvarno?

      Pogledaj malo u knjige i procitaj!!!

      Podelite komentar

  • zloco

    21. jul 2015. | 08:58

    Mnogo bolje a jednostavnije je ako na narezanu lubenicu iscjedite limun.

    Podelite komentar

  • Krajisnik

    20. jul 2015. | 20:34

    Mere na solju, wc solju, solju za čaj, kafu, Solja je širok pojam danas

    Podelite komentar

    • 20. jul 2015. | 21:07

      No name

      @Krajisnik

      Bilo koja solja svejedno ces na kraju zavrsiti na njoj

      Podelite komentar