Ovo je tajni meni iz Mekdonaldsa! Šokiraćete se kad vidite čega sve tu nema

  • 15

Na tajnom meniju MekDonaldsa naći ćete stvari kao što su "MekGengBeng" (McGangBang) ili "Zemlja, more, vazduh burger" (Land, Sea and Air Burger). Međutim, ovo je toliko strogo čuvana tajna da ni ljudi iz uprave MekDonaldsa ne znaju ništa o tome.

Otišao u Mek da bi otkrio "istinu" o brzoj hrani, a sad mu niko ne veruje! (VIDEO)

Sve je, verovatno, počelo kao interno, kreativno kombinovanje  različitih sastojaka, rezervisano samo za zaposlene. Međutim, to je preraslo u tajni meni a neke od artikala su mogli i da naruče u nekom od restorana, oni koji su bili upućeni u svetu tajnu.

Jedan od bivših zaposlenih u MekDonaldsu, inače iz Glazgova, potvrdio je priču o tajnom meniju. Tu su se našli i "Monster Mac", "Grilled Cheese", "McLeprechaun Shake", "Poor Man's Big Mac" i mnogi drugi proizvodi.

Printskrin: HackTheMenu Printskrin: HackTheMenu

Naravno, ako budete tražili neki od ovih artikala u Meku, verovatno će vas gledati belo, jer ni oni nemaju pojma o tome. Zato, želimo vam puno sreće u pronalaženju nekoga od zaposlenih ko je član ovog tajnog kluba.

Printskrin: HackTheMenu Printskrin: HackTheMenu

Šta biste vi naručili?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Panco

    25. jul 2015. | 17:05

    Cepi jednu leskovacku ljutu od 250 gr.I nikad neces ici u mek.

    Podelite komentar

  • Suza

    25. jul 2015. | 18:53

    S obzirom da sam gledala dok. film, gde se mleveno meso ubacuje u velike centrifuge, zaliva se amonijakom, kako bi se ubila salmonela, onda se pakuje u kutije i distribuira po svetu, u svaki njihov restoran. To je u stvari tajna "kvalitetnog" mlevenog mesa. Tako da, hvala, ali, ne hvala.

    Podelite komentar

  • mitka

    25. jul 2015. | 15:09

    Hvala,ne bih nista...

    Podelite komentar