• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Male, ali značajne promene koje su učinile burgere iz McDonald's-a još ukusnijim

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na prvi pogled male, ali značajne promene kada je reč o nezaboravnom ukusu koji pružaju burgeri

  • 1
bih mac, hamburger, cheeseburger Foto: McDonald's

Sočni i ukusni burgeri iz McDonald's- a već decenijama nemaju konkurenciju, a upravo je njihov poseban recept razlog zašto im se gosti redovno vraćaju.

Kada osetite potrebu da pojedete sočan burger, sigurni smo da prvo pomislite na onaj iz McDonald's-a.

Njihovi ukusni burgeri su ono po čemu su prepoznatljiv i zašto im se zadovoljni gosti redovno vraćaju, ali i što u svakom delu sveta postoje restorani McDonald's-a.

Kako bi ispunili očekivanja svojih gostiju, zadržali titulu prepoznatljivosti, ali i konstantno donosili ukusne promene, s vremena na vreme pribegavaju promenama.

Nekada su promene velike, pa uključuju nove proizvode na meniju, a nekada su na prvi pogled male, ali značajne kada je reč o nezaboravnom ukusu koji pružaju njihovi burgeri.

McDonald's uvek osluškuje potrebe svojih gostiju

Uvedene su male izmene u načinu na koji se pripremaju burgeri kako bi gosti još više uživali u Mek proizvodima. Izmene su samo dokaz da su im potrebe gostiju na prvom mestu i da žele da u burgerima još više uživaju, a evo o čemu je reč:

  • Klasik burgeri napravljeni su od 100 odsto goveđeg mesa, začinjeni su solju, peku se na grilu uz direktno dodavanje luka kako bi ukus bio intenzivniji.
  • Bogatstvo ukusa daje i sir koji se topi tek toliko da osetite tu kombinaciju različitih ukusa koji čine burger jedinstvenim.
  • Još mekše i lepše zemičke koje su tostirane do zlatno-smeđe boje.
  • Taman kada ste pomilsili da Big Mac ne može biti ukusniji, dolaze i ove sjajne vesti - u čuveni burger od sada se dodaje još više omiljenog sosa!

Za McDonald's male, ali za goste velike promene

Budući da nikada ne menjaju veliku pažnju koju posvećuju ukusu i kvalitetu njihovih proizvoda i za čiju pripremu koriste sastojke proverenog porekla, uspeli su da prepoznatljive burgere učine još ukusnijim i sočnijim.

Na koji način gosti doživljavaju njihove proizvode i koliko uživaju u njima izuzetno im je važno pa su zato i spovedene ove, za njih, male, ali za doživljaj i iskustvo gostiju, velike promene.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Acko

    10. novembar 2022. | 19:20

    Jeste da je nezdrav,ali koliko ja volim da pojedem big mec obrok i popijem coca colu uz pomfrit,nema dalje...Pa nek' ide zivot.

    Podelite komentar