Šećer možda ne izaziva rak, ali može da bude opasniji od slanine!

Ovih dana svi pričaju o štetnosti crvenog mesa i suhomesnatih proizvoda za organizam, a kao da zaboravljamo da postoje i druge bolesti koje nastaju od preterivanja hrani. Šećer je odličan primer

Komentari

  • Duki

    3. novembar 2015. | 08:53

    Moj tast je poživeo 89 godina. Kao učenik kamenorezačkog zanata svako jutro je za doručak bila slanina. Govorio je , ako ne onda nije ni doručkovao. I tako do kraja.

    Podelite komentar

  • Шоне

    2. novembar 2015. | 19:26

    И шећер се у сланину трпа,када се пресоли сланина.

    Podelite komentar

  • Marko

    2. novembar 2015. | 10:46

    Ja sam citao da vazduh i disanje istog izaziva rak i tumor. Ljudi aj da prestanemo da disemo.

    Podelite komentar

    • 2. novembar 2015. | 12:29

      twiggy

      @Marko

      Naravno da izaziva, zato su pametni ljudi izmislili filter za vazduh

      Podelite komentar

    • 2. novembar 2015. | 23:32

      Salu

      @Marko

      Sta jesti

      Podelite komentar

  • milan

    2. novembar 2015. | 09:45

    rafinisani secer treba pod hitno izbaciti iz ishrane,na zalost ni smedji nije siguran,jer se secerane dosetile da beli oboje pa ga jos skuplje prodaju,ali zato mozemo izabrati steviu,fruktozu i moj omiljen sirup od maslacka

    Podelite komentar

    • 2. novembar 2015. | 10:12

      twiggy

      @milan

      Ništa od svega toga, samo šećer koji se prirodno nalazi u namirnicama, sve ostalo je smrtno opasno

      Podelite komentar