Ma da li je moguće da čitavog života pogrešno kuvamo čaj?

Tokom hladnih dana nema ništa lepše nego popiti šoljicu toplog čaja. Pravi znalci, opredeliće se za onaj crni, i to s mlekom. No, jeste li sigurni da znate kako se pravilno čaj sprema?

Komentari

  • Milanko

    7. novembar 2015. | 20:11

    Srbi ne sipaju mleko u čaj još smo toliko normalni

    Podelite komentar

  • Православац

    3. novembar 2015. | 21:47

    Кинеска култура се не би са вама сложила

    Podelite komentar

  • Marija

    3. novembar 2015. | 17:41

    Zasto Englezi piju caj? Zato sto su bolesni !!!

    Podelite komentar

  • Z

    3. novembar 2015. | 11:01

    A sta da radimo mi nebritanci u Srbiji koji pijemo caj bez mleka? Mi cemo ceo zivot pogresno kuvati caj...

    Podelite komentar

    • 3. novembar 2015. | 11:49

      Dr Lune

      @Z

      Hm,hmm..pa valjda pijete sumadijski caj...?

      Podelite komentar

    • 3. novembar 2015. | 11:51

      Dr Lune

      @Z

      Hm,hmm..valjda prvo sipas kafu u dzezvu,cim pusti miris,dolivas toplu vdu..kad krene da se dize izmaknes. ???

      Podelite komentar

  • TRI

    3. novembar 2015. | 10:19

    Pijem pivo,koje je mnogo zdravije, od caja,koji piju samo bolesni ?Bolje piti pivo, nego saku lekova ?

    Podelite komentar

  • Acko

    3. novembar 2015. | 09:37

    ..kao'i tursku kafu..! ..nedozvolim da voda ključa,već prilikom prve pojave vrenja, sklanjam posudu sa vodom sa ringle..!

    Podelite komentar

    • 3. novembar 2015. | 11:28

      Abi

      @Acko

      Mnogo pametno

      Podelite komentar

  • Boki

    3. novembar 2015. | 08:33

    Vau....

    Podelite komentar