Napravite MED od MASLAČKA i izlečićete stotinu bolesti! (RECEPT)

Komentari

  • mici

    12. april 2016. | 21:16

    Kakav efekat ima maslacak i limun kad se kuva toliko,a secer je suvisno komentarisati.

    Podelite komentar

  • lela kv

    12. april 2016. | 12:29

    ja znam da se maslacak stavlja u pravhi med domci, pa stoji 7-8 dana pa se svaki dan uzme na prazan zeludac

    Podelite komentar

  • Rodman

    10. april 2016. | 22:20

    Pustite ove budalaštine, moji roditelji s ebave pčelarstvom, domaći med, livadski i šumski, to je prava stvar, med prave pčele i tačka.

    Podelite komentar

    • 6. oktobar 2018. | 17:26

      Nebojsa Stevanovic Kragujevac

      @Rodman

      Moj se otac ucavršio u pravljenju meda ali ima jedna fora med je za one koji znaju da ga jedu a nije za one halapljive toliko prijatno video sam svojim očima za med treba 320 Maslačaka pa pravi ceo recept znam fazon je potruditi se .

      Podelite komentar

  • Desha

    10. april 2016. | 09:24

    Svasta,pa kakva je korist od tog limuna kada se kuva pola sata???

    Podelite komentar

    • 10. april 2016. | 10:19

      italy

      @Desha

      Slazem se, bas strasno! Ne razumem uopste upotrebu secera!

      Podelite komentar

  • Dejan

    10. april 2016. | 09:06

    Al je recept.....1 kg šećera....užas

    Podelite komentar

    • 10. april 2016. | 11:10

      Nira

      @Dejan

      Ovo će prije biti otrov nego jek kila šećera i kuvati limun pa nije nizašta.

      Podelite komentar

    • 10. april 2016. | 12:00

      Analitičar

      @Dejan

      Pravilno,šećer je teški otrov,zamenimo ga medom.O maslačku čitajte knjigu Marije Treben,Austrijske travarke.Knjiga se zove lekovi iz božje apoteke

      Podelite komentar