Samo jedna od ŠLJIVA s fotografije je ZDRAVA da se jede! Ostale slobodno bacite u đubre

Svake godine, negde baš u ovo vreme, domovi se zamirišu aromom pekmeza od šljiva, a dvorišta mirisom rakije. No, ovo sigurno niste znali o srpskom tradicionalnom voću, a važno je

Komentari

  • Maja

    13. avgust 2016. | 23:41

    Papucar na selu je onaj ko potrosi vise sljiva za dzem nego za rakiju

    Podelite komentar

  • Duki st.

    13. avgust 2016. | 23:05

    Izvinjenje. Sasvim slučajna greška u tipkanju. Napisah Šumadija malim slovom. A blagoslovena da je. Šumadija.

    Podelite komentar

  • Duki st.

    13. avgust 2016. | 23:00

    U šumadiji, šljiva. Carica atara. Godina plodna. Salome se od roda. A svinje kroz šljivik prebiraju. Skrckaju šljivu. Pojedu jezgro . A plod isplunu. U EU ne peku rakiju. Nije ni važno. Niko ne otkupljuje. Sve se zakorovilo. Podivljalo. Bar će ostati čistija planeta. O Srbijo medju šljivama. Nestaćeš u gradovima.

    Podelite komentar

  • Lilli

    13. avgust 2016. | 21:46

    Knedle sa šljivama!!! mmmnjac, obožavam!

    Podelite komentar

  • rajko

    13. avgust 2016. | 20:57

    Koja novost,ja sam mislio da se koristi samo za rakiju.Ha,ha,ha

    Podelite komentar

  • Ibrahimović #10

    13. avgust 2016. | 12:40

    Slobodno stavite sliku trnjina

    Podelite komentar

    • 13. avgust 2016. | 23:07

      Tutor

      @Ibrahimović #10

      I trnjine se jedu, slatko od njih je ekstra. A i replika za bacanje iz naslova: šljiva po šljiva - litar rakije.

      Podelite komentar