• 13
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mućkajte ulje u ustima i rešićete se ovih bolesti

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ajurvedska medicina ima veoma jednostavna rešenja za razne boljke, a ovo jedno od njih

  • 13

Za održavanje usne duplje zdravom postoji jedan jednostavan, jeftin i vekovima star prirodni lek - mućkanje ulja u ustima. Ajurvedska medicina za ovu metodu tvrdi da pomaže u lečenju mnogih bolesti i uklanja brojne tegobe.

Ovo ulje pravi PLOČICE NA STOMAKU za nekoliko dana, a košta samo 350 dinara!

Ovako sam za 6 dana izbacio kamen iz bubrega! (RECEPT)

Ovo učenje kaže da se na jeziku skupljaju toksini iz raznih delova našeg tela, a mućkanjem ulja u ustima rešavamo se tih toksina i izbacujemo ih iz tela.

Ova metoda će biti od velike pomoći svima koji imaju učestale glavobolje, zubobolje, pate od nesanice i hroničnog umora, bore se sa astmom, artritisom, a pomaže i kod crevnih i želudačnih oboljenja kao i kod bolesti srca, bubrega i jetre.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako imate gore navedene zdravstvene tegobe i želite proveriti da li deluje li ova metoda, evo što morate učiniti:

Ujutro, na prazan želudac, uzmite kašiku hladno ceđenog suncokretovog, susamovog ili kokosovog ulja i mućkajte u ustima to ulje 20 minuta. Nemojte ulje mućkati brzo i agresivno, činite to polako i sasvim laganim pokretima jer ćete jedino tako biti sigurni da je ulje doprlo do svih delova usne duplje. Ulje nemojte progutati, nego ga nakon dvadesetak minuta ispljunite.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/m_bartosch Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/m_bartosch

Ako je tečnost koju ste ispljunuli sasvim bela i gusta, to je dobar znak jer znači da ste pravilno i dovoljno dugo mućkali usta uljem. Ukoliko je pak tečnost još uvek žute boje, to je znak da niste dovoljno dugo radili ovaj postupak.

Iskustvo ljudi koji su primenili ovu metodu pokazalo je da im je na početku bilo teško da mućkaju, da ih je bolela vilica, ali nakon određenog vremena savladali su tehniku, a rezultati koje su postigli bili su zapanjujući.

Lice im je bilo sveže, prestale su ih mučiti alergije, desni su im bile zdravije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Mala

    10. decembar 2016. | 11:51

    I ja sam to radila,imala sam neke zdrastvene probleme. I pila sam ga,ukus i nije bas neki,al se naviknete.Kad promuckate ulje u ustima,i kad pljunete vidjecete nesto bijelo,to su sve bakterije i virusi,a vremenom se to smanjuje ako ga koristite.Ja kad sam dosla kod doktora,ostao je u cudu vise nisam imala polipe u crijevima.Osim toga pila sam i neke cajeve i stavljala obloge od bilja na stomak i tako prenocim.Al po meni je najbolje maslinovo ulje!Mozda ukus nije sjajan,al probajte ako zelite da ozdravite,ili pak ako ne zelite da ste bolesni.Veliki pozdrav iz Crne Gore

    Podelite komentar

  • Јасмина

    10. decembar 2016. | 08:19

    ...и повратити...

    Podelite komentar

  • Ivan

    10. decembar 2016. | 09:31

    A gde naci hladno cedeno sucokretovo ulje,imam brohijalnu asmu zna li netko neki prirodan lek,ovo sve sto daju ne mozes da nades hvala unapred.

    Podelite komentar