≫ 

BELI, ŽUTI I CRVENI: Evo koji luk je najbolji za salatu, a koji za kuvanje

 ≫ 

Postoje razlike između belog, crvenog i žutog luka u obliku, ukusu i boji, ali se u tiganju svi ponašaju isto.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika BEOgrad011
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljudmila

    14. avgust 2017 | 11:51

    Koristim ljubicasti luk za sve ukusan je,ima kazu i neka svojstva koja zuti luk nema

  • Dejan

    12. avgust 2017 | 08:56

    Svaki je dobat ukoliko je domaci a ne Kineski ili ciji vec.

  • Haranbasa

    05. april 2017 | 15:00

    Srpska kontradiktornost je da se Zuti luk zove "CRNI".