≫ 

BELI, ŽUTI I CRVENI: Evo koji luk je najbolji za salatu, a koji za kuvanje

 ≫ 

Postoje razlike između belog, crvenog i žutog luka u obliku, ukusu i boji, ali se u tiganju svi ponašaju isto.

Komentari

  • Ljudmila

    14. avgust 2017. | 11:51

    Koristim ljubicasti luk za sve ukusan je,ima kazu i neka svojstva koja zuti luk nema

    Podelite komentar

  • Dejan

    12. avgust 2017. | 08:56

    Svaki je dobat ukoliko je domaci a ne Kineski ili ciji vec.

    Podelite komentar

  • Haranbasa

    5. april 2017. | 15:00

    Srpska kontradiktornost je da se Zuti luk zove "CRNI".

    Podelite komentar

    • 30. jun 2017. | 12:18

      MADLENE

      @Haranbasa

      "Tata, koje je boje šljiva?" "Plava.." "A zašto je moja crvena?" "Pa zato što je još zelena.."

      Podelite komentar

    • 22. avgust 2017. | 17:03

      Nikola

      @Haranbasa

      Kad smo kod kontradiktornosti luk je bakarne boje, žuta je nešto drugo ;)

      Podelite komentar

  • BEOgrad011

    5. april 2017. | 13:40

    Trebali ste da dodate i sremuš.On je najbolji za salatu a i ovako...

    Podelite komentar