ma svuda isto, babe uvjek ostaju dobre babe, srede, skuvaju, oraspolozete a ova danasnja mladost, odes s curom jedno popodne i zagorca ti citav zivot..
svaka cast za babu💕 ima dovoljno kulinarsko Iskustvo 👍 svako jelo koje se sprema na smederevac tj.drva ima bolji ukus i drugi aroma pogotovo stare rezepte nikad ne izumiru iz moje familije svi obozavamo ovakav nacin spremanja i nismo siromašni 😆 , proja podvarak još domaci mladi sir mhhhhh😌... zbog ovog clanka mi se jede kupus sad haha .
Ajde molim te, evo juce pravih proju. Kacamak, popara, pasulj, pa i ovaj proprzen kupus sa slaninicom uz pire su mi redovno na stolu! To je sirotinjska hrana s dusom! Od bake sam naucila i ponosna sam na to!
Svaka ti cast ima nas još koji spremamo starinsko jelo 👍 a ne kao pojedini samo da krkaju pecenje kremenadle kobasice i pljeskavice ako nisu jeli meso kao da nisu jeli ništa .
Ajde molim te, evo juce pravih proju. Kacamak, popara, pasulj, pa i ovaj proprzen kupus sa slaninicom uz pire su mi redovno na stolu! To je sirotinjska hrana s dusom! Od bake sam naucila i ponosna sam na to!
Svaka cast za baku.Skidam kapu.Mnoge mladje zene bi trebale da se ugledaju na nju, nije bitno jelo, vec sto joj koliko sam procitala nista nije tesko.Ne mogu da shvatim zdrave zene koje su duplo mladje, a " kukaju",sto bi se trudile, kada sve moze da se naruci.
nema do baba
ma svuda isto, babe uvjek ostaju dobre babe, srede, skuvaju, oraspolozete a ova danasnja mladost, odes s curom jedno popodne i zagorca ti citav zivot..
Podelite komentar
Milka R.
Bravo ponosni smo na stara sirotinjska jela koja su i zdrava i ja ih pripremam i moja porodica obozava stara jela!!
Podelite komentar
BEOGRAD
Sve je to lepo,ali ovo sa kupusom od prošle godine je ozbiljna glupost!!!!
Podelite komentar
Demi
@BEOGRAD
Ne lupetaj, pojma nemaš! Probaj da radiš sa kupusom ovo što radi ova baka pa ćeš videti da li će opstati ili ne!
Podelite komentar
M.K.
svaka cast za babu💕 ima dovoljno kulinarsko Iskustvo 👍 svako jelo koje se sprema na smederevac tj.drva ima bolji ukus i drugi aroma pogotovo stare rezepte nikad ne izumiru iz moje familije svi obozavamo ovakav nacin spremanja i nismo siromašni 😆 , proja podvarak još domaci mladi sir mhhhhh😌... zbog ovog clanka mi se jede kupus sad haha .
Podelite komentar
dragana
Ajde molim te, evo juce pravih proju. Kacamak, popara, pasulj, pa i ovaj proprzen kupus sa slaninicom uz pire su mi redovno na stolu! To je sirotinjska hrana s dusom! Od bake sam naucila i ponosna sam na to!
Podelite komentar
M.K.
@dragana
Svaka ti cast ima nas još koji spremamo starinsko jelo 👍 a ne kao pojedini samo da krkaju pecenje kremenadle kobasice i pljeskavice ako nisu jeli meso kao da nisu jeli ništa .
Podelite komentar
dragana
Ajde molim te, evo juce pravih proju. Kacamak, popara, pasulj, pa i ovaj proprzen kupus sa slaninicom uz pire su mi redovno na stolu! To je sirotinjska hrana s dusom! Od bake sam naucila i ponosna sam na to!
Podelite komentar
Baka svojih unucica
Ma sve njeno je divno! Najbolja zena koju sam upoznala! Bila mi je cast,da budem njena snaja!
Podelite komentar
Јасмина
Ништа лепше од правог домаћег и на старински начин...
Podelite komentar
Ja
Svaka cast za baku.Skidam kapu.Mnoge mladje zene bi trebale da se ugledaju na nju, nije bitno jelo, vec sto joj koliko sam procitala nista nije tesko.Ne mogu da shvatim zdrave zene koje su duplo mladje, a " kukaju",sto bi se trudile, kada sve moze da se naruci.
Podelite komentar