Gosti su došli nenajavljeni? Iznenadite i vi njih brusketima od čeri paradajza i crnih maslina!
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Joja
Ako hoces da docekas gosta kao pravi domacin,e onda spremi I dobru trpezu.Mi na Kosovu iznesemo meze,veceru us obaveznu pogacu I desert koji je obavezan posle toga.
Podelite komentar
Čika Jova
Moji gosti bi toliko bili iznenađeni da bi me zagleđivali, opipavali puls, čelo... Kakav bre čeri, masline, bruskete, pa ne dolaze mi u kuću francuske starlete, menekenke, premirpi.de, dolaze ljudi sa ovog podneblja, tu odrasli, vole domaću hranu, struganu pogaču, kajmak, ajvar, suvo meso, čvarci, slaninicu, kavurmu...
Podelite komentar
Dija
Svako može da ima teglu mAslina,( sada su i onako akcije) ,paradaiz može običan a sir domaći! Tako je jednostavno i ukusno.( Hleb može i običan narezan na kriške i prepolovljen!,Origano imamo svi... I td.
Podelite komentar