Danski keksići s puterom i kokosom
Sastojci:
- 250 g putera
- 200 g šećera
- 2 jaja
- 2 vanilin šećera
- 100 g gustina
- 100 g kokosa
- 400 g brašna
- 1 prašak za pecivo
Priprema:
Zamesiti sve sastojke i ostaviti u frižider da odleže dva sata. Razviti tanku koru i modlicom vaditi željene forme. Uvaljati u kristal šećer i peći na nepodmazanom plehu na 150°C nekoliko minuta, ali da ostanu svetli, pa poslužite odmah ili kasnije, po želji.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Hiljadu lepih čajnika
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Tanja
Upravo ih jedem, prelepi su.
Podelite komentar