Danski keksići s puterom i kokosom
Sastojci:
- 250 g putera
- 200 g šećera
- 2 jaja
- 2 vanilin šećera
- 100 g gustina
- 100 g kokosa
- 400 g brašna
- 1 prašak za pecivo
Priprema:
Zamesiti sve sastojke i ostaviti u frižider da odleže dva sata. Razviti tanku koru i modlicom vaditi željene forme. Uvaljati u kristal šećer i peći na nepodmazanom plehu na 150°C nekoliko minuta, ali da ostanu svetli, pa poslužite odmah ili kasnije, po želji.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Zašto je cena sirove kafe dostigla rekord svih vremena?
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Tanja
Upravo ih jedem, prelepi su.
Podelite komentar