Danski keksići s puterom i kokosom
Sastojci:
- 250 g putera
- 200 g šećera
- 2 jaja
- 2 vanilin šećera
- 100 g gustina
- 100 g kokosa
- 400 g brašna
- 1 prašak za pecivo
Priprema:
Zamesiti sve sastojke i ostaviti u frižider da odleže dva sata. Razviti tanku koru i modlicom vaditi željene forme. Uvaljati u kristal šećer i peći na nepodmazanom plehu na 150°C nekoliko minuta, ali da ostanu svetli, pa poslužite odmah ili kasnije, po želji.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Ona ne ćuti: Emilija Stanojević je trpela strašno nasilje od muža, sve dok ga ćerka nije prijavila
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Tanja
Upravo ih jedem, prelepi su.
Podelite komentar