Jelo kojem niko ne može da odoli: Kolutići od luka i piletine koji se tope u ustima
Jednostavni i preukusni sastojci, ali i brza priprema su nešto što će vas oduševiti kod ovih hrskavih kolutića luka.
Kolutovi luka se peku u dosta ulja i fenomenalno su hskavi i zarazni. Za ovo jelo potrebne su vam 3 glavice crnog luka, 2 jaja, izmrvljeni naćosi, 100g brašna, 2 bataka, 200gr edamera, 100ml pavlake, čili, so i biber.
![Crni luk Crni luk](https://xdn.tf.rs/2017/04/04/crni-luk-670x350-460x0.jpg)
Skuvajte dva bataka i meso odvojite od kosti. Dodajte 100gr pavlake, čili, so, biber i 200gr edamera i promešajte.
Tri glavice crnog luka isecite na kolutove debljine od 5 do 10 milimetara. Kolutove napunite mesom i stavite da odstoji sat vremena u zamrzivaču. Nakon toga ih izvadite, uvaljajte u brašno, zatim u jaja, pa u izmrvljene naćose. Pržite ih u dosta ulja i poslužite uz tartar sos ili umak od sira i pavlake.
(Telegraf.rs/klix.ba)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Hiljadu lepih čajnika
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Md
I uputnicu za kardiologa
Podelite komentar