Pripremite poparu na starinski način i podsetiće vas na lepe dane iz detinjstva

Komentari

  • J....

    26. februar 2019. | 18:06

    Lepsa je kad se ,,popari "zejtinom.voda prokljuca,ubaci se hleb .dok se popara krcka dobro zagrejati zejtin i sipati u poparu.odmah dodati i sir.prijatno

    Podelite komentar

  • zora

    26. februar 2019. | 15:44

    ja sam pola mleko pola voda,ali cesce s vodom.

    Podelite komentar

  • ana

    26. februar 2019. | 15:43

    Najbolja je popara od bajatih koa ako ostanu..mada je to retkost jer burek i pite vise volimo kupovne ,jer su neobicno ,bolje od domacih.I dodala bih da se gustina postize i krckamjem komadica hleba ubacenog ,kao kod pasulja a ne nuzno od velike kolicine hleba . a

    Podelite komentar

  • &

    25. februar 2019. | 19:05

    Pola vode pola mleka odlicna

    Podelite komentar

  • BlaBlaBla

    25. februar 2019. | 16:24

    Pa tako se i sprema Popara ja drugaciji nacin ni neznam a pravim je barem jednom nedeljno,nema boljeg dorucka i sladjeg od toga

    Podelite komentar

    • 25. februar 2019. | 16:33

      Truc truc truc

      @BlaBlaBla

      Uvek pravim sa mlekom, nikad nisam sa vodom. 😮

      Podelite komentar