Lepsa je kad se ,,popari "zejtinom.voda prokljuca,ubaci se hleb .dok se popara krcka dobro zagrejati zejtin i sipati u poparu.odmah dodati i sir.prijatno
Najbolja je popara od bajatih koa ako ostanu..mada je to retkost jer burek i pite vise volimo kupovne ,jer su neobicno ,bolje od domacih.I dodala bih da se gustina postize i krckamjem komadica hleba ubacenog ,kao kod pasulja a ne nuzno od velike kolicine hleba . a
J....
Lepsa je kad se ,,popari "zejtinom.voda prokljuca,ubaci se hleb .dok se popara krcka dobro zagrejati zejtin i sipati u poparu.odmah dodati i sir.prijatno
Podelite komentar
zora
ja sam pola mleko pola voda,ali cesce s vodom.
Podelite komentar
ana
Najbolja je popara od bajatih koa ako ostanu..mada je to retkost jer burek i pite vise volimo kupovne ,jer su neobicno ,bolje od domacih.I dodala bih da se gustina postize i krckamjem komadica hleba ubacenog ,kao kod pasulja a ne nuzno od velike kolicine hleba . a
Podelite komentar
&
Pola vode pola mleka odlicna
Podelite komentar
BlaBlaBla
Pa tako se i sprema Popara ja drugaciji nacin ni neznam a pravim je barem jednom nedeljno,nema boljeg dorucka i sladjeg od toga
Podelite komentar
Truc truc truc
@BlaBlaBla
Uvek pravim sa mlekom, nikad nisam sa vodom. 😮
Podelite komentar