Prost recept za domaće kiflice koje svaki put ispadnu "meke kao duša"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Voja

    15. mart 2019 | 21:15

    Pravi recept al obavezno margarin na kiflice po celoj duzini

    Podelite komentar

  • zak

    12. mart 2019 | 13:55

    Kiflice ili croissante na Francuskom su prvi put napravljene u Becu pod imenom Hornchen ,kasnije kipferi jos davne1683 god. Vladavine Otomanskog carstva li jedan Turcin ih je prvi napravio a 1837 god su ih Francuzi poceli naglo da ih koriste tako da je postalo tradicionalno jelo za dorucak to je prava istorija kiflica ali one se mogu praviti navise nacina prijatan vam dorucak ukoliko upotrebljavate kiflice.

    Podelite komentar