Ako zamenite samo jedan sastojak, dobićete najbolju rusku salatu koju ste ikada probali
Prava domaća ruska salata je ponos svake domaćice, ali i omiljeno predjelo gostiju, a one koje imaju najbolji recept čuvaju ga ljubomorno od svih.
Rešili smo da sa cama podelimo naš recept za najbolju rusku salatu koju ste do sada probali.
A tajna je u samo jednom sastojku koji potpuno menja njen ukus.
Potrebno vam je:
- 6 oljuštenih skuvanih krompira,
- jedna šargarepa ili više po ukusu,
- 4 kuvana jaja,
- 6 većih kiselih krastavaca,
- 150 grama graška,
- jedne obarene pileće grudi (umesto šunke)
- kašika svežeg iseckanog peršuna,
- majonez po sopstvenom ukusu (najbolje je koristiti domaći majonez za raskošan ukus)
Skuvajte krompir, jaja, šargarepu i grašak. Iseckajte sve sastojke na sitno i sipajte ih u veću činiju. Dodajte majonez i nežno mešajte sastojke dok se ne sjedine. Dodajte pola količine peršuna u smesu, a drugom polovinom ukrasite salatu kada je servirate u činije.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Deki
U Ruski salatu ne ide belo meso, već samo Praška šunka. Belo meso se ne stavlja jer - sada ću iskoristiti jedan pomalo čudan termin, LEPI salatu, odnosno sve sastojke povezuje što ne bi trebalo da se dešava.
Podelite komentar
D. M.
I belo meso i šunka, oduvek, i samo tako!
Podelite komentar
amerika
Ja znam napraviti rusku salatu kao muskarac, a vi dajete recept, vrlo jednostavno je napraviti, ovo je za one koji ni kafu ne znaju da naprave...
Podelite komentar