3 recepta za omiljena jela Pavla Vuisića: Musaka od patlidžana, jagnjeća kapama i pita od kajsija

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika qq
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sumadinka

    01. novembar 2019 | 16:25

    Pavlaka za kuvanje nije bila u to vreme a ni origano, danas moderne domaćice (kao Vjeko iz Bosne) naguraju u jela i bosiljak i ruzmarin, kurkumu, da te bog sačuva, u musaku stavljaju cimet, bosiljak je za groblje, ruzmarinom se kite svatovi, kurkuma nije sa našeg podneblja i naš dnk je ne prepoznaje...

  • Pero

    18. jul 2019 | 09:00

    U njegovo vreme kod nas se nije mogao naći origano, samo peršun za musaku, mada više preferiram običnu musaku sa krompirom i mesom.

  • FANTOM

    18. jul 2019 | 01:10

    Mislim da kapamu nije moguce napraviri sa spanacem! Kapama se pravi od rastike ili vinovog lisca !!!! A preko toga gusti hercegovacki jogurt od kozijeg mleka!!! Podje mi voda na usta u ove kasne sate!!!