3 recepta za omiljena jela Pavla Vuisića: Musaka od patlidžana, jagnjeća kapama i pita od kajsija
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
sumadinka
Pavlaka za kuvanje nije bila u to vreme a ni origano, danas moderne domaćice (kao Vjeko iz Bosne) naguraju u jela i bosiljak i ruzmarin, kurkumu, da te bog sačuva, u musaku stavljaju cimet, bosiljak je za groblje, ruzmarinom se kite svatovi, kurkuma nije sa našeg podneblja i naš dnk je ne prepoznaje...
Pero
U njegovo vreme kod nas se nije mogao naći origano, samo peršun za musaku, mada više preferiram običnu musaku sa krompirom i mesom.
FANTOM
Mislim da kapamu nije moguce napraviri sa spanacem! Kapama se pravi od rastike ili vinovog lisca !!!! A preko toga gusti hercegovacki jogurt od kozijeg mleka!!! Podje mi voda na usta u ove kasne sate!!!