≫ 

Ovo je nekada bilo omiljeno jelo glumca Marka Nikolića kog je čak morao i da se odrekne

 ≫ 

Veliki glumac koga je narod zavoleo kao Gigu Moravca u seriji “Bolji život” bio je odličan kuvar, a jedno jelo posebno je zavoleo još u ranoj mladosti

Komentari

  • AnanaS

    21. avgust 2019. | 23:45

    Ovo je na italijanski način samo ako dok spremate jelo na radiju peva Eros Ramacoti.

    Podelite komentar

  • 534

    21. avgust 2019. | 23:44

    Da li je iko ikada igde jeo škembiće u Italiji?

    Podelite komentar

    • 24. avgust 2019. | 07:10

      Kosovka

      @534

      Ja picuuuu i lazanjeeee u Lidu ..jezeru i Komo..kod Milana

      Podelite komentar

  • Mara

    21. avgust 2019. | 18:10

    Živim zalečena od kancera 13 godina. Nisam se odrekla ničega. Znači sve se jede u umerenim količinama. Naravno samo ne alkohol što meni nije problem. Hranim se zdravo što znači pre svega povrće i voće. Ali i povremeno ovakvi specijaliteti mi nisu strani. Lep pozdrav i svako dobro.

    Podelite komentar

    • 21. avgust 2019. | 21:36

      Detroit

      @Mara

      Bog te poziveo Maro!Moja majka se takodje leci skoro 10 godina od Kencera!Sve jede u umerenim kolicinama!

      Podelite komentar

  • sremac

    21. avgust 2019. | 15:38

    skembice barim u dve vode sa bibwrom lovorom i sircetom tek onda ih secem na rezance

    Podelite komentar

    • 22. avgust 2019. | 07:27

      Н. С.

      @sremac

      Много су лепши, само са доста белог лука, без црног.

      Podelite komentar

  • dopuna

    21. avgust 2019. | 14:05

    A slaninu,posto je nema u receptu,tanko izrezati i zameziti uz sljivovicu,dok se ovo kuva:-)

    Podelite komentar

  • Cika Velja

    21. avgust 2019. | 14:00

    Pa mogao si Marko ponekad i to sebi da priustis,od 2-3 porcije u godini,uz casu dobrog vina,nista ti ne bi falilo...ali ajd,sad je sve gotovo!

    Podelite komentar