Omlet u kesi: Najlakši recept da napravite najukusniji omlet bez prženja u tiganju

  • 0

Omlet bi trebalo da bude najlakše jelo za pripremu, ali se nekako uvek iznerviramo - ili tiganj nije bio previše zagrejan ili je pak, bio pa je omlet izgoreo.

A da ne pominjemo situaciju u kojoj je sve u redu, ali nikako ne može da zadrži svoj oblik i raspada se.

Sada postoji jedno jednostavnije rešenje, a sve što vam je potrebno jeste plastična kesa za sendvič (ona koja se zatvara odozgo).

U plastičnu kesu razbite jaja, zatvorite je i rukama ih izmešajte dok se belance i žumance ne sjedine.

Ponovo otvorite kesu, dodajte šta inače volite da stavljate u omlet - so, biber, sir, povrće, itd.

Sipajte vodu u jedan lonac. Čim prokuva, stavite kesicu sa smesom i kuvajte je 12 do 15 minuta.

Vaš omlet je spreman i bez prženja!

Prijatno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Evo šta treba da radite da biste spremili najsavršeniju picu kod kuće

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti